پخش زنده
امروز: -
مدیرکل پشتیبانی امور دام گلستان از افزایش بیست و هفت درصدی جوجه ریزی در این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: این روند تا ماه مبارک رمضان و نوروز تداوم دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ حسین لاری کمان گفت: اکنون روزانه ۸۵۰ تُن گوشت مرغ در یکهزار واحد مرغداری و ۱۴ کشتارگاه استان تولید میشود و استان گلستان پس از تهران، تولیدکننده ۱۱ درصد گوشت مرغ مصرفی کشور است.
وی با بیان اینکه حدود ۱۴۰ تُن گوشت مرغ مصرف روزانه استان است، افزود: بقیه به سایر استانها ارسال میشود.