پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت از شکلگیری زمینه همکاری مؤسسات داخلی با مؤسسات دیگر کشورها خبر داد و گفت: مؤسسات داخلی قرآنی با مؤسسات دیگر کشورها در قالب طرحی با عنوان سفیران ۲ بایکدیگر همکاری و تعامل خواهند کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت با اشاره به اینکه در اساسنامه اتحادیه کشوری به موضوع فعالیت در اقصی نقاط دنیا به عنوان یک اقدام ملی - مردمی اشاره شده است، گفت: در گذشته و در دوره اخیر هم قدمهای محدودی به همین منظور برداشته شده است، اما با برنامهای که سازمان فرهنگ و ارتباطات در دوره جدید مدیریتی دارد، مقرر شد تا جایی که ظرفیتهای مردمی اجازه میدهد، اتحادیه از طریق همایش" رسالات الله " تعاملاتی با کشورهای مختلف برقرار کند که زمینه شکلگیری این همکاریها در قالب این همایش فراهم شده است.
وی با تأکید بر اینکه بخشی از ظرفیتهای موسسات قرآنی به ویژه در بخشهای مرزی معطوف به کشورهای همسایه شده است، افزود: در قالب طرح «سفیران ۲»، توسعه این فعالیتها فراتر از کشورهای منطقه و همسایه است. از این حیث در همایش رسالاتالله که با حضور مهمانانی از تعدادی از کشورهای اسلامی و غیراسلامی برگزار شد، موفق شدیم، این طرح را ارائه کنیم. در این طرح و در مرحله اول با ۴ کشور تعاملاتی به صورت تفاهمنامه همکاری مشترک امضا کردیم.
انجم شعاع گفت: پس از عقد این تفاهمنامه، سامانهای به نشانی سفیران ۲/https://formafzar.com/form برای شناسایی همه ظرفیتها راهاندازی کردیم که به صورت ملی در دید علاقهمندان قرار میگیرد تا متقاضیان اطلاعات خود را بارگذاری کنند.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت افزود: این ۴ کشور شامل هند، تایلند، پاکستان و جمهوری تاتارستان روسیه است. از کشور هند مجتمع علما و خطبای شیعه ایالت مهاراشترا، از کشور تایلند دارالقرآن مدرسه درونسارا، از کشور پاکستان جامعه الکوثر اسلامآباد و از جمهوری تاتارستان نیز مرکز دارالتحفیظ قرآن کریم وابسته به دانشگاه اسلامی قازان اعلام نیاز کردهاند.
وی گفت: در اجرای طرح سفیران ۲ در بحثهای آموزشی وارد شدهایم، البته مطالبات این کشورها در حوزه مسابقات و نمایشگاه هم مطرح شد، اما در گام اول به بحث آموزش خواهیم پرداخت و در گام دوم با کمک دستگاههای مربوط درباره نحوه تعامل در بحثهای نمایشگاهی و مسابقات با این دوستان مذاکره خواهیم کرد.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت با اشاره به اینکه در حال فراهم آوردن زمینه برای همکاری با تعداد بیشتری از کشورها هستیم، افزود: در حال حاضر یکی از موسسات، که عضو اتحادیه نیست در بیش از ۴۰ کشور دنیا فعالیت دارد و باید از این ظرفیت استفاده کنیم. وظیفه اصلی ما توسعه فعالیتهای قرآنی در درون کشور است، اما نمیتوانیم دست نیاز کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و مسلمانان گوشه و کنار عالم را رد کنیم.
سامانه سفیران ۲ به منظور اعلام آمادگی موسسات قرآنی که دارای توانایی مالی، فنی و دارای تجربه بوده و علاقهمند به گسترش فعالیتهای قرآنی در کشورهای مختلف هستند، ایجاد شده است.