پخش زنده
امروز: -
کارگاه تولید ترشیجات غیر بهداشتی در شهرستان آران و بیدگل پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سرپرست شبکه بهداشت آران وبیدگل گفت: در این کارگاه انواع مختلفی از ترشی و شور با استفاده از رنگهای غیرمجاز صنعتی، در شرایط غیربهداشتی تولید میشد.
علیرضا فیروزیان افزود: دو دستگاه کامیونت خاور نیز حامل ۸ تن مواد غذایی فاسد (کپک زده)، در این کارگاه توقیف و مواد غذایی فاسد معدوم شدند.
وی گفت: بیش از ۳۰۰ تن مواد اولیه و تولید شده در این کارگاه هم تا تعیین نتیجه آزمایشهای تخصصی، توقیف شد.
سرپرست شبکه بهداشت آران وبیدگل از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه تولید مواد غذایی غیر بهداشتی با سامانه ۱۹۷ تماس بگیرند.