دقایقی با شهدا؛
آشنایی با شهید حسن حسینی از شهدای سرافراز آبادان
حسن حسینی یکی از شهدای والامقام شهرستان آبادان و استان خوزستان در دوران ۸ سال دفاع مقدس است.
علاقه فراوانش به آموختن تعالیم اسلامی باعث شد که پدر بزرگوارش در همه مراسمهایی که خود شرکت میکرد او را همراه ببرد، در همین مجالس و نمازهای جماعت بود که وی توانست فردی معتقد و مؤمن باقی بماند.
برگزاری جلسههای مباحث دینی برای دوستان
پس از گذراندن دوره تحصیلات ابتدایی وارد دبیرستان شد. در این سالها بود که شهید از هر فرصتی برای جمع کردن همکلاسیها و هم محلهای هایش در منزل استفاده میکرد و مباحث دینی را پیش میکشید و کم کم همان مجلسها بود که به جلسه قرائت قرآن در منزلشان انجامید. ترجمه و تفسیر نهج البلاغه و قرائت احکامی از رساله حضرت امام «ره» از دیگر موضوعاتی بود که در همان جلسهها مطرح میشد.
افتخارآفرینی در ورزش دوچرخه سواری
از همان ابتدای کودکی علاقه وافری به ورزش دوچرخه سواری داشت، به گونهای که بخش مهمی از اوقات فراغتش را صرف این ورزش میکرد. شرکت در مسابقههای دوچرخه سواری، میلی بود که در دوره نوجوانی موفق به دست یافتن به آن شد.
شهید حسینی به عنوان ورزشکاری مذهبی و معتقد که آن روزها خیلی مورد توجه نیز بود، موفق شد به پیروزیهای چشمگیری در مدرسه و شهر دست یابد. کسب چند جام افتخار در مسابقات مختلف دوچرخه سواری از جمله آن پیروزیها بود.
فعالیتهای پنهانی انقلابی در پادگانهای رژیم شاه
پس از اخذ دیپلم و فراخوانیاش به خدمت سربازی، لباس خدمت پوشید و در پادگانهای رژیم شاه به دور از انتظار افسران و درجه داران تلاش فراوانی کرد تا محیطی مذهبی را در آسایشگاهی که در آن زندگی میکرد، حاکم نماید.
آشنا نمودن سربازان به تعالیم دینی خصوصا اقامه نماز از دیگر وظایف دینی او بود که به آن همت میگماشت و در جریان انقلاب اسلامی ضمن افشای ماهیت رژیم شاه و حضور فعال در فعالیتهای انقلابی، از جمله جوانانی بود که دستورات و فرامین حضرت امام خمینی «ره» را در لایههای مختلف شهر منتشر میکرد.
صیانت از مرزهای جنوبی کشور
پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) به اتفاق چند تن از دوستان انقلابیاش، پاسداری و حراست از جزیره مینو را به عهده گرفت و در صیانت از مرزهای جنوبی کشور فعالیتهای چشمگیر و طاقت فرسایی از خود نشان داد. پس از مدتی که مقر آنان از جزیره به سپاه آبادان انتقال یافت، او نیز در آنجا به ادامه خدمت مشغول شد. با فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی به منظور حمایت از اقشار کم درآمد و آبادانی روستاها، حسن جزو اولین افرادی بود که به این ارگان نوپا پیوست و کار در روستاها را آغاز نمود.
پیوستن به خیل شهدا در پنجمین روز جنگ
سرانجام این جهادگر رزمنده در پنجمین روز جنگ در ۴ مهرماه ۱۳۵۹ در منطقه عملیاتی جنوب جان به جان آفرین تقدیم کرد و پیکر پاک این شهید سالهاست که در گلزار شهدای آبادان، سرافرازی میکند.
شهید به مادرش وصیت کرد که پس از مرگ من سیاه نپوشید و گریه نکنید، چون مفهومی ندارد. فقط به پیش مادر دیگر شهدا رفته و آنان را دلداری دهید.