پخش زنده
امروز: -
کودکان فلسطینی نه تنها با کابوس مرگ مواجهند بلکه گرسنگی نیز بلای جان آنها شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی در گزارشی به تشریح اوضاع اسفناک مردم آواره در غزه پرداخت و اینکه کودکان فلسطینی نه تنها با کابوس مرگ مواجهند بلکه گرسنگی نیز بلای جان آنها شده است.
در حالیکه جهانیان شروع سال نو را با آتش بازی و شادی در همه مناطق جهان جشن می گیرند، فلسطینی ها در نوار غزه برای زنده ماندن در حال فرار هستند و به دنبال یافتن مکان هایی برای پناه گرفتن هستند تا بتوانند در برابر بمب های غیرقابل پیش بینی محفوظ بمانند. شب گذشته مناطق مرکزی نوار غزه بارها و بارها هدف حمله قرار گرفت. شب گذشته ناحیه ای که به عنوان منطقه امن برای تخلیه فلسطینی ها تعیین شده بود نیز هدف قرار گرفت. منظور من به صورت مشخص درباره شهر دِیرالبَلَح است که در آنجا خانه های مسکونی هدف قرار گرفت در حالیکه این منازل مملو از آوارگان فلسطینی بود که از مناطق مختلف شمال و شهر غزه بود. بر اساس گزارشها، در حمله به این خانه ها، ۵ فلسطینی کشته شدند. درحملات هوایی و گلوله باران توپخانهای دیگر در بخشهای شرقی نوار غزه و بویژه در بخش مرکزی، اردوگاههای آوارگان هدف قرار گرفت. در چند هفته گذشته شاهد حملات به شهرها، اردوگاههای پناهندگان بوده ایم. خانههای مسکونی بیشتر و بیشتری ویران شده است. شمار فلسطینیهای آواره بیشتر شده است. بیش از ۸۵ درصد از جمعیت غزه آواره شده اند. اکثر آنها در یک منطقه باز و عمدتاً در شهر رفح هستند. در شب سال نو، مردم غزه به دنبال یافتن مکانی امنتر هستند. آنها به دنبال جایی هستند که خانوادههایشان زنده بمانند و نه زیر آوار بمانند و نه در کفنهای سفید پیچیده شوند.
مردم غزه نگران وضعیت برنامههای کمکرسانی و مقدار آب و غذا و دارویی هستند که به این منطقه ارسال می شود. برنامه غذایی جهانی بار دیگر درباره خطر قحطی هشدار داده است. مردم برای یافتن مواد غذایی کافی برای زنده ماندن، چه مشقت هایی را متحمل می شوند؟
مردم برای ساعت های طولانی در برابر مراکز توزیع کمک های وابسته به سازمان کمک به آوارگان سازمان ملل ، در شهر رفح در صفها می مانند. تعداد این مراکز درمقایسه با تعداد زیاد مردم نیازمند به این کمک ها، بسیار کم است. آنها به مدت نیم روز یا گاهی دو یا سه روز، برای ثبت نام به منظور دریافت کمک های موجود، در صف می ایستند. وقتی درباره کمک های موجود صحبت می کنیم باید بدانیم که مقدار کمی غذا وجود دارد. کوپن های غذا به مردم داده می شود که در ازای آن، مقدار کمی برنج، مقدار کمی نان و پنیر داده می شود فقط برای اینکه آنها بتوانند این وضع را پشت سر بگذرانند. گزارش هایی وجود دارد مبنی بر اینکه مردم اینجا با یک وعده غذایی در روز زندگی می کنند. گاهی اوقات بزرگترها با فرزندانشان ، یک یا دو روز بدون غذا می مانند. مقادیر کمک ها در اینجا بسیار کم است اما تقاضا بسیار زیاد است. باتوجه به اینکه اکثریت قریب به اتفاق جمعیت غزه در این منطقه کوچک در قسمت جنوبی نوار غزه گرفتار شده اند، این مقادیر بسیار کم است. وقتی از یک سو به زیرساخت ها، امکانات، و مواد غذایی موجود و کمک های بشردوستانه نگاه می کنیم و از طرف دیگر، به تعداد زیادی از مردم نیازمند به این کمک ها نگاه می کنیم متوجه می شویم وضعیت به چه صورت است. ذکر این نکته مهم است که ساکنان شمال غزه، همه چیز خود را رهاکردند و گریختند. حالا آمدن مردم از بخشهای مرکزی نیز سبب شده است فشار وارد بر مراکز کمک رسانی بیشتر شود. مردم به معنای واقعی کلمه زیر بمب های در حال سقوط ، خانه هایشان را رها کردند بدون آنکه هیچ چیز در دستشان باشد.