دوشنبههای استارتآپی در حوزه لجستیک و حمل و نقل هوشمند
پنجاهمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» در حوزه «لجستیک و حمل و نقل هوشمند» به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با هدف جذب سرمایه با حضور ۱۱ استارتآپ برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، در پنجاهمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» حوزه "لجستیک و حمل و نقل هوشمند"، ۱۱ استارتآپ فعال در این حوزه شامل پرنده پویا پارس، کارگونت، بهداد تدبیر مبین آریا (موبیکار)، سامانههای هوشمند سپهر شریف، برق مهاجران، آوند برزین، پویا فن آوران کوثر (۲ طرح)، راه جویان فناور سامان (زَپ)، تحلیلگران داده صبا و آرشین حضور داشته و طرحهای خود را برای جذب سرمایه معرفی کردند.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در ابتدای این نشست ، ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیتها و خدمات این صندوق گفت: مخاطب اصلی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی، تنها شرکتهای دانشبنیان هستند و ۹۵۰۰ شرکت از ۷۸ خدمت مختلف این صندوق در ۴ حوزه تسهیلات، ضمانتنامه، سرمایهگذاری و توانمندسازی بهرهمند میشوند.
مصطفی بغدادی با اشاره به اینکه امروز اکوسیستم نوآوری کشور تنها شامل شرکتهای دانشبنیان نیست و بخش زیادی از این اکوسیستم را استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق تشکیل میدهند، افزود : ما در صندوق نوآوری علاقهمند هستیم این شرکتها نیز بتوانند از خدمات صندوق استفاده کنند.
وی گفت : در بخش شرکتهای غیردانشبنیان تلاش کردیم از ظرفیت سایر بازیگران این حوزه از جمله شتابدهندهها، صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوقهای جسورانه بورسی استفاده کنیم که به تأمین مالی استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق در مراحل مختلف رشد، کمک میکنند.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه «همسرمایهگذاری»، سیاست تأمین مالی غیرمستقیم صندوق نوآوری و شکوفایی است، افزود : در مرحله نخست رشد استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق، حمایتهای مالی توسط شتابدهندههای مستقر در پارکهای علم و فناوری صورت میگیرد و ما نیز در صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش کردهایم با تعریف یک بسته حمایتی، شتابدهندهها را در مسیر تأمین سرمایه بذری استارتآپها یاری کنیم. به عنوان مثال تاکنون در ۱۰۵ طرح با ۲۷ شتابدهنده برای تأمین مالی استارتآپها مشارکت داشتهایم.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در مرحله بعدی رشد استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق، در کنار صندوقهای پژوهش و فناوری قرار میگیریم. تاکنون با ۳۰ صندوق پژوهش و فناوری در ۷۴ طرح مشارکت داشته و به حمایت مالی از این شرکتها کمک کردهایم.
بغدادی با اشاره به مرحله سوم رشد این شرکتها گفت: وقتی استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق به مراحل بالاتر رشد میرسند، از ظرفیت صندوقهای جسورانه بورسی برای حمایت استفاده میکنیم. پیش از این ۱۱ صندوق وجود داشت و ما نیز به شکلگیری ۱۷ صندوق جسورانه بورسی کمک کردهایم. در مراحل مختلف عمر یک کسبوکار (پیش از دانشبنیان شدن) تلاش میکنیم با کمک این سه بخش، از استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق حمایت کنیم.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در کنار این فعالیتها، فرآیندهای بهمرسانی برای نزدیک کردن سرمایهگذار و سرمایهپذیر را داریم. رویداد «پیوند» مربوط به حمایت از رشد کسبوکارها است و در «دوشنبههای استارتآپی» نیز طرحهای رشدیافته را به سرمایه گذاران معرفی میکنیم.
بغدادی گفت : از ادیبهشت ۱۳۹۹ تاکنون ۴۹ رویداد دوشنبههای استارتآپی برگزار شده و میزبان ۴۰۰ استارتآپ بودهایم.
وی افزود : در پنجاهمین رویداد دوشنبههای استارتآپی که امروز و با مشارکت شرکت توسعه دانشبنیان سینا (Sina VC) برگزار شده است، ۱۱ استارتآپ حضور دارند که سرمایه درخواستی آنها مجموعا ۱۲۰ میلیارد تومان است و امیدواریم در پایان این برنامه، خبرهای خوبی برای استارتآپها، شرکتهای فناور و خلاق داشته باشیم.