تولید نان کامل برای حفظ سلامت مردم در ایلام
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان نان کامل باید در ایلام تولید شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ شهریار عباسی با اشاره به اینکه رویکرد ما در استان برای تولید نان کامل در راستای حفظ سلامت شهروندان است اظهار داشت: اهمیت نان کامل و نقش آن رویکرد جدیدی است که باعث شده کمیسیون اصل نود مجلس مصوبهای ابلاغ کند که نان کامل تولید شود.
وی افزود: باید زیرساختهای لازم در استان فراهم شود و تصمیم جدی استان برای احیا و تولید نان کامل به منظور جلوگیری و پیشگیری از بیماریهای متعدد انجام گیرد.
عباسی تاکید کرد: این نان کامل با هدف ارتقا کیفیت نان، جلوگیری از ضایعات و از همه مهمتر حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از بیماریهای غیرواگیر و گوارشی که به دلیل استفاده از نان سفید ایجاد شده، باید در سفره مصرف مردم قرار گیرد.
وی یادآور شد: با آموزشهای لازم به نانواییها حتما مشوق داده شود و آنالیز قیمت جدید برای واحدهایی که نان کامل انجام پخت میکنند، انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از فرمانداران خواست بحث رعایت سقف سهمیه را مد نظر قرار دهند و اگر نانوایی با کسر سهمیه بیدلیل مواجه میشوند فقط یکبار از محل شناورسازی کمک کنند و با افراد متخلف برخورد قاطع شود.
وی تاکید کرد: اگر نانوایی نان با کیفیت ارائه میدهند باید تشویق شود و حمایت از این واحدها انجام گیرد.
عباسی مطرح کرد: عشایر و روستاییان در سامانه مدیریت یکپارچه آرد برای دریافت آرد ثبت نام کنند.
وی عنوان کرد: ثبتنام جمعیت عشایری و روستایی همه شهرستان ها، برای اختصاص سهمیه آرد باید ظرفیت مدت ده روزه انجام گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: کمیته استان با کمک صنعت، معدن و تجارت آنالیز قیمت همه نانها در استان را مشخص نماید و به وزارت اعلام کند.