زوجین نابارور از حمایت ۹۰ درصدی درمان ناباروری برخوردار شدند
مدیر جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دغدغهای که در بحث بیمه تکمیلی زوجهای نابارور بود با همکاری صندوق بسیجیان برطرف شد.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: راهاندازی شبکه بهداشت و درمان از سال ۱۳۶۴ سبب کاهش ۸۹ درصدی مرگ و میر مادران باردار شده است.
دکتر حسن عبداللهزاده افزود: با راهاندازی شبکه بهداشت و درمان طی این مدت شاخص مرگ و میر مادران باردار از ۲۰۰ مادر باردار در هر هزار مادر باردار به ۲۲ نفر در هر هزار نفر رسیده است که در تلاش هستیم که این عدد را به صفر برسانیم.
مدیر بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: امسال با اجرای برنامه حمایتی تغذیهای کودکان، ۱۷ هزار و ۸۰۰ کودک تحت پوشش این برنامه قرار گرفتند و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص در رتبه نخست کشور قرار گرفت.
دکتر زهرا اباصلتی افزود: ۵۰ درصد جمعیت ما با مشکل چاقی و ۳۰ درصد با مشکل دیابت مواجه هستند و این یک زنگ خطر بزرگ است ضمن این که ما با کمبود ۵۰ درصدی در ریزمغذیها مواجه هستیم و از مجموعههایی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) میخواهیم بستههای غذایی مناسبی را برای تامین سبدغذایی گروههای تحت پوشش خود تهیه کنند.
وی ادامه داد: برای تامین مکملها نیازمند تخصیص اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی هستیم و به دلیل کمبود اعتبارات نتوانستیم که مشکلات گروههای مختلف در این حوزه از جمله سالمندان را تامین کنیم و برای تحقق آن نیازمند حمایت استانداری و بیمهها هستیم.