پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه تهران همزمان با روز تکریم مادران و همسران شهدا با حضور در منزل مادر شهید مهدی رجببیگی دانشجوی شهید دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، با مادر این شهید دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، در دیدار با مادر شهید رجببیگی، این شهید را واجد ویژگیهای شاخص و چند بعدی دانست و گفت: مرور سوابق و زندگینامه شهید رجببیگی نشان میدهد که ایشان اعتقاد راسخی به ایجاد تغییر از مسیر کار فرهنگی داشته است و با توجه به مهارت سخنوری، قدرت تحلیل مسائل سیاسی و فرهنگی، قلم توانا، احساس مسئولیتپذیری و حضور فعالانه شهید رجببیگی در عرصههای مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، میتوان او را به عنوان یکی از الگوهای موفق جهاد تبیین و جنبش فرهنگی نام برد.
رئیس دانشگاه تهران در این دیدار با بزرگداشت نقش شهدا و قدر دانستن روحیه و صبر مادران شهدا، افزود: پیشرفت کشور و دوام انقلاب اسلامی مرهون رشادتها و ایثارگریهای شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
وی افزود: شهید رجببیگی یک دانشجوی تراز دانشگاه تمدنساز است که دانشگاه تهران به وجود چنین انسان شایستهای که در تمام ابعاد علمی، فرهنگی، سیاسی، فردی شاخص و سرآمد بوده است، افتخار میکند و ضروری است که شخصیت این عضو فرهیخته دانشگاه تهران برای سایر دانشجویان تبیین شود تا شاهد تکثیر هر چه بیشتر دانشجویان مشابه ایشان و ترویج فرهنگ ایثار و مسئولیتپذیری در سطح جامعه باشیم.
خانم سکینه عالمی، مادر شهید مهدی رجببیگی که اکنون ۹۱ ساله است و ۴۲ سال از شهادت فرزندش مهدی میگذرد، در همین راستا گفت: مهدی برای انقلاب خیلی زحمت کشید و توانش را در میان دانشآموزان صرف میکرد و اعتقاد داشت دانشآموزان باید انقلابی پرورش یابند تا برای کشور یک نیروی مفید و مقتدر باشند.
رئیس دانشگاه تهران که با همراهی دکتر مهدی شهبازی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکتر محسن دشتکوهی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر و دکتر فرزانه معاون فرهنگی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران به دیدار مادر شهید مهدی رجب بیگی رفته بود، علاوه بر اینکه کارنامه دوره تحصیلی شهید رجببیگی در یک قاب به مادر شهید اهدا کرد، نشان نقرهای دانشگاه را نیز به مادر این شهید دانشگاه تهران اعطا کرد.
گفتنی است؛ شهید مهدی رجببیگی دوم مرداد ۱۳۳۶، در دامغان چشم به جهان گشود، وی دانشجوی رشته مهندسی راه و ساختمان دانشگاه تهران بوده است و در پنجم مهر ماه ۱۳۶۰ بر اثر ترور و اصابت گلوله به قلب شهید شد.