پخش زنده
امروز: -
مشاور رئیس جمهور کامرون از علاقه کشورش برای راه اندازی خط تولید تراکتور ایرانی خبر داد و گفت: تحقق این طرح به توسعه کشاورزی در کشورهای عضو اتحادیه سمیاک منجر میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی امبوگ جن مویس موبوگ در حاشیه بازدید از این گروه صنعتی درخواست راه اندازی خط تولید تراکتور ایرانی در کامرون را مطرح کرد و افزود: با راه اندازی خط تولید تراکتور ایرانی در کامرون نه تنها توسعه بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی ۲۹ میلیون جمعیت این کشور اتفاق میافتد بلکه شاهد تاثیرات آن در بیش از ۱۰ کشور منطقه غرب و مرکز آفریقا خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه کامرون رئیس اتحادیه سیماک در آفریقا است و تردد و تجارت بین این کشورها بدون ویزا و تعرفههای گمرگی انجام میشود ادامه داد: تراکتورسازی با راه اندازی خط تولید در کامرون، پایگاه و هاب منطقهای در قلب آفریقا و حتی کشورهای اطراف خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر تراکتور مورد نیاز کامرون از طریق چندین کشور که مهمترین آن چین است تامین میشود اظهار کرد: متاسفانه این تراکتورها از نظر کیفیت و خدمات پس از فروش و قطعات یدکی و مهمتر از همه قیمت پاسخگوی نیاز کشاورزان کامرونی نیست و باتوجه به اطلاعاتی که از تراکتورهای تولید ایران داریم امیدواریم امنیت غذایی آفریقا با ورود تراکتورهای ایرانی تامین شود.
موبوگ از مسئولان تراکتورسازی خواست تا در نمایشگاه کشور کامرون که قدمتی ۲۰ ساله دارد و گردهمایی بین المللی به شمار میرود شرکت کند تا توانمندیهای بی نظیر ایران و تراکتورسازی در معرض دید عموم قرار گیرد.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه صادراتی این مجموعه اضافه کرد: در حال حاضر تراکتورسازی به بیش از ۲۵ کشور دنیا صادرات دارد و مزیتهای رقابتی تراکتورهای ایران در کشورهای منطقه از عراق و افغانستان تا اروپا و آمریکا و آفریقا غیر قابل انکار است.
مصطفی وحیدزاده افزود: در حال حاضر در کنار تولید تراکتور، تولید انواع موتورهای صنعتی، دریایی، کامیونت، بکهو، قطعات ریخته و چند دستگاه و ماشین آلات دیگر در تراکتورسازی صورت میگیرد.
وی از پیشنهاد راه اندازی خط تولید در کامرون استقبال کرد و گفت: تراکتورسازی هم راستا با سیاستهای کشور جمهوری اسلامی ایران _که توسعه روابط با سایر کشورها را در برنامه دارد _ میتواند راه اندازی خط مبادلهای چه به صورت تجاری و صادرات و چه به صورت راه اندازی خط تولید را در برنامه کاری خود قرار دهد.
وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی در دورنمای راه اندازی خط تولید، نه تنها بازار کامرون بلکه تامین تراکتور کشورهای همسایه این کشور را نیز مد نظر قرار خواهد داد.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال است و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخشهای کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.
گروه صنعتی تراکتور سازی ایران در حاصل حاضر به بیش از ۲۵ کشور دنیا صادرات دارد و این گروه سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون دلار از محل صادرات ارز آوری برای کشور داشته است.