پخش زنده
امروز: -
مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی از راه اندازی ۴ شبکه محلی ویژه انتخابات در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، نشست اندیشه ورزی با حضور مدیرکل، معاونان تولیدی و جمعی از برنامه سازان صدا و سیمای خراسان جنوبی ، روسا و مدیران هشت دانشگاه و مرکز آموزش عالی استان با محوریت انتخابات و جهاد تبیین در سالن جلسات صداوسیمای خراسان جنوبی برگزار شد.
مدیرکل صدا و سیمای استان در این نشست با اشاره به انتخابات پیش رو و اهمیت برگزاری با شکوه آن از راه اندازی ۴ شبکه محلی ویژه انتخابات برای ۴ حوزه انتخابیه در استان خبر داد.
وی گفت: این شبکهها در کنار شبکه اصلی وظیفه تبیین انتخابات و فراهم کردن فرصت برابر برای کاندیداها را برعهده دارند تا این افراد به واسطه رسانه ملی پیشنهادها و برنامههای آینده شان را برای مردم حوزه انتخابیه خود بیان کنند.
وی در ادامه اشارهای به اهمیت موضوع انتخابات خبرگان رهبری در استان کرد و گفت: شبکه استانی موضوع انتخابات خبرگان رهبری و چهار شبکه محلی در چهار حوزه انتخابیه استان به موضوع تبیین انتخابات مجلس شورای اسلامی میپردازد.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی همچنین گفت: یکی از اصلیترین نقشهای دانشگاه و مراکز آموزش عالی تولید علم است و ما هم باید تلاش کنیم تا فعالیت دانشگاه بیشتر برای مردم منعکس شود.
آینه دار با بیان اینکه کارهای فرهنگی خوبی نیز در دانشگاهها انجام میشود گفت: در کنار انعکاس کارهای علمی و سایر ظرفیت های دانشگاهها باید برنامه ریزیها به گونهای باشد تا دو طرف بتوانند بهترین بهره برداری را بخصوص در حوزه جهاد تبیین داشته باشند.
وی جهاد تبیین را یکی از مهمترین موضوعات روز جامعه دانست و گفت: بخش عمدهای از انجام این مهم بر عهده مراکز آموزش عالی، حوزه و رسانه است، و نباید اجازه دهیم این موضوع روی زمین بماند.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی همچنین با بیان اینکه شبکه خاوران آمادگی کامل برای پرداخت به موضوع جهاد تبیین را دارد از روسا و مدیران دانشگاهها و مراکز آموش عالی در استان خواست تا افراد داوطلب و دلسوز در این زمینه را معرفی کنند.
عزیزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند هم گفت: رسانه ملی در کنار بیان ظرفیتهای دانشگاهها میتواند دغدغههای دانشگاه و دانشجو را به شکل هنرمندانهای منعکس کند و در حل بسیاری از موضوعات کنار دانشگاه باشد.
وی معرفی زنان موفق و محجبه در عرصه علمی را به عنوان الگو در دانشگاه و جامعه و انجام برنامه ریزی براساس تقویم علمی دانشگاهها برای تهیه برنامههایی در حوزه جهاد تبیین پیشنهاد داد.
شبانی رئیس دانشگاه پیام نور هم تدام برگزاری اتاقهای فکر، استفاده از ظرفیتهای دو مجموعه و انتخاب یک یا دو موضوع مشخص برای کار را یکی از مهمترین راهها برای رسیدن به اهداف دو مجموعه عنوان کرد.
وی همچنین از آمادگی دانشگاه پیام نور برای برگزاری برنامههای انتخابات خبرداد.
مالکی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای هم در این نشست با بیان اینکه جوانان سرمایه کشور هستند گفت: باید با ارتباط بیشتر با نسل جوان و اقشار مختلف مردم در طول سال، اعتماد جوانان را جلب کنیم.
وی در ادامه ارتباط خوب این دانشگاه با صنعت و کمک به اشتغال جوانان و معرفی الگوهای موفق را یکی از راههایی برای تزریق امید در جامعه دانست و گفت: سرفصلهای دانشگاه فنی و حرفهای مهارتی است و ۵۴ درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار میشوند.
آتش روز رئیس دانشگاه علمی کاربری هم با اشاره به فعالیت ۸ مرکز فعال با ۳ هزار دانشجو گفت: شناخت ظرفیت هر دانشگاه میتواند کمک کند تا بتوان برنامههایی متناسب با آن دانشگاه داشت.
فرزانه پور معاون فرهنگی دانشگاه بیرجند گفت: صدا و سیما و دانشگاه برای رسیدن به اهداف خود به استفاده از ظرفیتهای یک دیگر نیاز دارند و برگزاری اتاق فکرهای تخصصی با حضور اساتید برجسته استان و سفارش طرحهای پژوهشی به انسجام اهداف این دو مجموعه کمک زیادی میتواند بکند.
وی استفاده از ظرفیت کرسیهای آزاد اندیشی دانشگاهها با موضوع انتخابات و اهمیت و ضرورت پرداختن به انتخابات مجلس شورای اسلامی را یک فرصت خوب و مناسب برای بهره برداری رسانهای عنوان کرد.
ولی پور معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان نیز ضمن تشکر از اقدم های صدا و سیمای خراسان جنوبی که تا کنون برای معرفی آنچه دانشگاهها انجام داده اند گفت: ارتباط دوسویه دو مجموعه میتواند کمک کند تا از ظرفیت دانشجویان و ایده پردازان با انگیزه و دلسوز بهره بیشتری ببریم.
طیبی معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی بیرجند هم در این جلسه با بیان اینکه کار در دانشگاه صنعتی ماموریت گرا شده است و این دانشگاه در ارتباط با پارک علم و فناوری استان در طول سال اهداف و برنامههای علمی و پژوهشی مشخصی را دنبال میکند گفت: تعامل دانشگاه با صدا و سیما فرصت خوبی برای معرفی این ظرفیت هاست.