پخش زنده
امروز: -
دبیر ستاد امر به معروف در نشست با کارگروه تخصصی نظام بانکی و بیمهای به اهمیت مسئولیت اجتماعی اصناف و تهیه پیوست فرهنگی برای اصناف اشاره کرد و گفت: دستگاهها در حوزه تخصصی خود با منکرات برخورد کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، موضوعاتی مانند مسئولیت اجتماعی اصناف و تهیه پیوست فرهنگی برای اصناف از موضوعات مطرح در نشستهای مشترک ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اصناف بوده است. در این زمینه به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، حجتالاسلام محمد حسین طاهری آکردی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در نشست با کارگروه نظام بانکی و بیمهای کشور از تدوین سیاستهای جامع و اجرایی در این ستاد خبر داد و وظایف دستگاهها در قبال این سیاستها را تبیین کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر تشکیل کارگروه تخصصی با حضور دستگاههای هم صنف، گفت: صرف جلسه سبب ایجاد حرکت در دستگاهها نمیشود. اگر به دنبال حرکت هستیم باید دستگاههای هم صنف دسته بندی شده و با یک دیگر همکاری داشته باشند.
طاهری آکردی افزود: هدف از ایجاد کارگروههای تخصصی این است که دستگاهها با هم افزایی برای مشکلات خود راهکار پیدا کرده و حل کنند و ستاد امر به معروف نیز فراهم کننده زمینه پیگیری این موضوعات است.
وی در ادامه سود مرکب و جریمه دیرکرد را از مهمترین مسائل نظام بانکی برشمرد و یادآور شد: باید به مباحث فقهی، حقوقی، اجتماعی و اقتصادی این مسائل توجه و برای آن راهکار اساسی پیدا کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه تمام کارها باید پیوست فرهنگی داشته باشند، افزود: این پیوست فرهنگی باید توسط خود دستگاهها تهیه و اجرا شود و نظام بانکی نیز از این موضوع مستثنی نیستند.
ابراهیم کاظم پور، معاون توسعه بانک تجارت و مسئول کارگروه تخصصی نظام بانکی و بیمهای کشور با بیان اینکه نیازمند برنامه سالانه برای کارگروه تخصصی نظام بانکی و بیمهای هستیم، یادآور شد: بانکها در بحث احیای امر به معروف و نهی از منکر پیشران هستند.
پیش از این در نشست هماندیشی اصناف کشور که به همت معاونت اجتماعی و دستگاههای حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شده بود؛ مرتضی گرجیزاده معاون اجتماعی و دستگاههای حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تشریح خدمات اصناف به مردم، از توافق سه جانبه میان ستاد امر به معروف و نهی از منکر، هیأت عالی نظارت بر اصناف وزارت صمت و اتاق اصناف ایران خبر داده بود.
گرجی زاده همچنین از تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در اتاق اصناف و اتحادیههای سراسر کشور خبر داده و گفته بود: تلاش ما ایجاد تعامل سازنده میان این شوراها و ستادهای امر به معروف و نهی از منکر استانها است.
وی همچنین با اشاره به اینکه حدود یک سوم جمعیت کشور از طریق اصناف ارتزاق میکنند و زیر چتر این نهاد مردمی هستند، پیگیری مطالبات اصناف را از مهمترین دغدغههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانسته بود.