پخش زنده
امروز: -
واحدهای قصابی شهر خور وضعیت بهداشتی مطلوبی ندارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ فرماندار خور و بیابانک در بازدید از قصابیهای شهر خور از وضعیت نامناسب بهداشت این واحدهای صنفی انتقاد و بر رعایت بهداشت فردی و عمومی تاکید کرد.
احمدرضا طحانی همچنین وضعیت عرضه گوشت در قصابیها را بررسی کرد و در جریان موانع، مشکلات و مسائل این واحدهای صنفی قرار گرفت.
وی با قدردانی از گشت نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت، شبکه دامپزشکی، اداره صمت، اتاق اصناف بر لزوم نظارت مستمر بر بازار تأکید کرد.
مصطفی شایگان مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان خوروبیابانک هم با بیان اینکه وسایل سرمایشی (فریزر) داخل قصابیها برای نگهداری گوشت ممنوع است، گفت: با راه اندازی اتاق پیش سرد در کشتارگاه شهر خور باید گوشت بعد از ذبح ۲۴ ساعت داخل اتاق پیش سرد نگهداری شود و بعد وارد بازار فروش شود.
امیر حسین محبی مدیر شبکه بهداشت و درمان خوروبیابانک هم ۴۸ ساعت به متصدیان واحدهای قصابی مهلت داد تا برای نظافت و بهداشت کلی قصابیها اقدام کنند، در غیر این صورت در بازرسی بعدی این واحدها مهروموم میشوند.