به گزارش
خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، طالبی در مجمع خیرین یاریگران زندگی استان با اشاره به اینکه بالاترین سطح کشفیات در کشور مربوط به خراسان جنوبی است، گفت: در آسیب شناسی که صورت گرفته سن مصرف کنندگان مواد مخدر کاهش یافته و آسیبهای ناشی از آن افزایش یافته است.
وی افزود: بالا رفتن قیمت مواد مخدر سنتی باعث بزه کاری و سرقتهای خرد شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی نیز گفت: شعب مجمع تاکنون در ۲۵ استان کشور راهاندازی شده و بیش از ۲ هزار خیر و کارآفرین با این تشکل مردمنهاد همکاری دارند.
حمزه زاده به اشتغال معتادان پس از بهبودی تاکید کرد و گفت: ضروری است واحدهای تولیدی و صنعتی، معتادان متجاهر که به زندگی بازگشتند را به عنوان نیروی کار بپذیرند.
وی افزود: هدف اصلی مجمع خیرین یاریگران زندگی، توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی، سلامت، بهداشت، آموزش، کارآفرینی و ایجاد زیرساختهای اشتغال پایدار و بازاجتماعی کردن بهبودیافتگان اعتیاد است.
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی گفت: افراد معتاد متجاهر که به مدت ۶ تا ۹ ماه با هزینههای بالا در مراکز ماده ۱۶ نگهداری میشوند به دلیل نداشتن شغل بعد از آزادی مجدد به سراغ اعتیاد میروند.
حمزه زاده افزود: با مشارکت خیرین و کارآفرینان میتوان زمینه اشتغال افراد بهبودیافته را فراهم کرد تا به سراغ این معضل خانمانسوز نروند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه در خراسان جنوبی خیرین در بحث ساخت مدرسه و خانههای بهداشت عملکرد خوبی در سطح کشور دارند، گفت: از خیرین تقاضا داریم در بکارگیری معتادان بهبود یافته همکاری و زمینه اشتغال این افراد را فراهم کنند.
حسنی مقدم گفت: با کمک سمنها تاکنون اقدامات خوبی انجام دادیم که در کشور مورد تقدیر قرار گرفته و طرح خیرین یاریگران زندگی را در مدارس نیز اجرا کردیم.
وی افزود: این طرح همچنین در روستاهای استان اجرا شده است.
حسنیمقدم با اشاره به حوزه درمان و حمایتهای اجتماعی از بهبودیافتگان مواد مخدر، گفت: سالهاست در حال پیگیری برای راهاندازی مرکز ماده ۱۶ در استان هستیم، اما هنوز این مهم محقق نشده و معتادان متجاهر در مرکز ماده ۱۵ نگهداری میشوند.
در پایان انتخابات مجمع برگزار و پس از رای گیری، ۷ نفر به عنوان عضو اصلی، ۲ نفر عضو علل البدل و یک نفر به عنوان بازرس انتخاب شدند.