پخش زنده
امروز: -
استاندار مرکزی تحویل ۵۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی در هپکو و تامین واگنهای متروی تهران در واگن پارس مپنا را عامل موفقیت این دو کارخانه دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مخلص الائمه امروز در نشست گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی با اشاره به موضوع تامین واگنهای مترو در تهران و قرارداد شهرداری پایتخت با چین افزود: قرارداد شهرداری تهران با چین در سالهای گذشته منعقد شده بود، اما اجرای آن به امسال رسیده است.
او گفت: تقاضای تولید واگنهای مترو تهران بین همه شرکتهای واگنسازی کشور به نسبت متناسب از جمله واگنسازی مپنای اراک توزیع میشود و در راستای اجتناب از هرگونه انحصار در یک شرکت، استفاده از ظرفیت تولید داخل مورد توجه باشد.
استاندار مرکزی افزود: در حوزه شرکتهای دانش بنیان هم برای تولید تجهیزات حساس شامل کنترل و راهبری نیز از ظرفیت تولید استان مرکزی استفاده شود.
مخلصالائمه گفت: نگرانی در رهاسازی و عدم استفاده از ظرفیت واگن سازی بود که با این تصمیم، برطرف و نیاز خطوط مترو تهران با تولیدات با کیفیت داخلی تامین میشود.
او افزود: شرکتهای بزرگ برای جذب نیروی کار باید مکلف به جذب افرادی شوند که در ابتدای مسیر هستند و برای اشتغال افرادی که از شرکتهای کوچک متقاضی هستند محدودیت ایجاد کنند.
استاندار مرکزی گفت: راهاندازی بورسیه دانشگاهی در شرکتهای تولیدی با هدف تامین نیروی ماهر خوب است و در آینده میتواند مشکل واحدها را رفع کند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: استان مرکزی به دلیل تنوع فعالیت تولیدی، به نیروی کار با مهارتهای مختلف نیاز دارد و تقاضا در این راستا بالا است.
کریمی افزود: چند سالی است که واحدهای تولیدی و صنعتی نیاز جدی به نیروی کار دارند و آنچه مشکل است، عرضه نیروی کار متخصصی است.
او تاکید کرد: سامانه جستجوی نیروی کار در استان مرکزی شکل گیرد و منتظر اقدام ملی نباشیم.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک هم در این نشست با اشاره به دستور کار اول درباره فرایند جذب نامتوازن نیروهای متبحر در کارخانه های استان گفت: نیروهای متبحر که بیشتر در شرکتهای کوچک و متوسط آموزش میبینند به دلایل مختلف جذب شرکتهای بزرگ میشوند.
بیکی افزود: باید بورسیه دانشجویان دانش آموخته به ویژه رشتههای فنی مهندسی و خدمات را ترویج دهیم.
او گفت: دستورکار بعدی اصلاح شیوه نامه و ضوابط مرتبط با حرائم بین واحدهای کشاورزی، مرغداریها، آبزیپروریها و دامداریها بود که البته این موضوع ملی است و مانع بزرگی برای توسعه بخش کشاورزی است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک افزود: مقرر شد کارگروهی متشکل از جهاد کشاورزی، دامپزشکی، شیلات، حفاظت محیط زیست و اتاق بازرگانی تشکیل شود و این حرائم بررسی و به شورای گفتوگوی ملی اعلام شود.
م