تولید انواع میکسرهای آزمایشگاهی و صنعتی در یک مجموعه دانشبنیان
متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند انواع میکسرهای (همزن) مکانیکی با قابلیت استفاده در آزمایشگاههای تحقیقاتی و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع مختلف را تولید کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری»، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: این مجموعه، میکسرهای (همزن) مکانیکی آزمایشگاهی خود را در سه رنج دوری از ۱۵۰ تا ۶۰۰۰ دور در دقیقه طراحی کرده است.
احمد شمس افزود: این میکسر یا همزنهای مکانیکی میتوانند محلولهایی با ویسکوزیتهای (غلظت) بیشتر از عسل را نیز مخلوط کنند. همزن مکانیکی TNS با توجه به مجهز بودن به سامانه (سیستم) کولینگ و ضد ارتعاش قادر است به صورت مداوم عمل میکس کردن را حتی تا چندین روز بدون وقفه ادامه دهد.
وی گفت: این شرکت دانش بنیان میکسر مکانیکی خود را به گونهای طراحی کرده است که بتوان مدت زمان میکس کردن در این همزن را برنامه ریزی کرد. در این صورت عمل هم زدن به صورت خودکار در زمان تعیین شده خاتمه مییابد. کنترل کردن دور و زمان در این دستگاه را علاوه بر قسمت بدنه میتوان از طریق آپ اندروید مختص میکسر مکانیکی انجام داد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه همزن آزمایشگاهی یا میکسر مکانیکی یکی از تجهیزات بسیار کاربردی در انواع آزمایشگاههای تحقیقاتی است، گفت: توسط این میکسر آزمایشگاهی میتوان انواع سیالات با ویسکوزیتههای (غلظت) مختلف را با فازهای دیگر ماده مخلوط و همگن کرد.
وی افزود: همزن مکانیکی در آزمایشگاههای تحقیقاتی از جمله آزمایشگاههای شیمی، مواد، مهندسی شیمی، میکروبیولوژی و ... و آزمایشگاههای تحقیق و توسعه صنعتی در صنایعی مثل داروسازی، رنگ سازی، صنایع غذایی، آرایشی بهداشتی و... کاربرد دارد.
شمس با اشاره به محدوده سرعت بالای این دستگاه گفت: این میکسر مکانیکی (همزن مکانیکی آزمایشگاهی)، میکسری کاملا دیجیتال، دارای یک موتور الکتریکی، یک پایه و پره، که به توسط نیروی گردشی ایجاد شده موتور هم زدن سیالات مختلف را انجام میدهد. محدوده سرعت گردش این میکسر مکانیکی از ۱۵۰ تا ۱۵۰۰ دور بر دقیقه و دقت سرعت آن یک درصد است. همچنین این همزن مکانیکی جهت میکس سیالات با گرانروی بیشتر از خمیر تا حجم ۲۰ لیتر طراحی شده است که در صورت انتخاب پره مناسب و کاهش ویسکوزیته حجم قابل میکس را میتوان تا ۲۰۰ لیتر نیز افزایش داد.
وی افزود: یکی از قابلیتهای ویژه این میکسر مکانیکی مدت میکس مداوم این همزن است. با توجه به دارا بودن سیستم خنک کننده و سیستم ضد ارتعاش میتوان به صورت مداوم حتی تا چندین روز از این میکسر استفاده کرد بدون آنکه حرارت یا ارتعاش مازادی ایجاد شود. مدت زمان میکس این همزن قابلیت برنامه ریزی داشته و میتوان به صورت خودکار در زمان مناسب به همزدن مواد خاتمه داد. جهت کنترل دور و زمان، علاوه بر صفحه کنترل روی بدنه این میکسر، میتوان از اپ اندروید مخصوص این میکسر آزمایشگاهی استفاده کرد. همچنین آخرین وضعیت میکسر به صورت خودکار ذخیره میشود و در صورت اختلال در سیستم برق رسانی این وضعیت بازیابی میشود.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: تمامی اطلاعات و وضعیت آخرین عملیات میکسر آزمایشگاهی به صورت خودکار ذخیره شده و در صورت نیاز میتوان آن را بازیابی کرد.
شمس با اشاره به اینکه نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت ۱۲ دی ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران افتتاح خواهد شد و تا ۱۵ دی ماه سال جاری به صورت حضوری میزبان شرکتکنندگان خواهد بود، افزود: شرکت ما از دوره سوم نمایشگاه ایران ساخت در نمایشگاه حضور داشت و در این سالها مجموعا ۲۰ قرارداد منعقد و ۳۰ دستگاه به فروش رسانده است.
این شرکت دانش بنیان با اتکا بر توان و دانش تخصصی بالای اعضا در زمینه طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات و همچنین ارائه خدمات آنالیز آزمایشگاهی در حوزه مهندسی فعالیت دارد.
در این شرکت، گروههای تخصصی در بخشهای مختلف مهندسی سطح و شکلدهی، مهندسی مکانیک، اتوماسیون، مهندسی برق، مهندسی صنایع و ... فعالیت میکنند که با ایجاد یکپارچگی در طراحی، ساخت و خدمات، کیفیت را به ارمغان آورده است.