پخش زنده
امروز: -
به مناسبت بیستمین سالگرد زلزله بَم، پویش نذر خون در این شهرستان آغاز شد.
عزیزآبادی افزود: نیاز به خون و فرآوردههای آن همیشگی است و مختص به زمان خاصی نیست و امیدواریم همه اهداکنندگان بهویژه جوانان و بانوان از طرح نذر خون در تمام سال بخصوص در مناسبتهای مذهبی استقبال کنند.
وی عنوان کرد: تعداد مراجعان در شش ماه نخست سالجاری را ۴۳۴۲ نفر اعلام کرد و افزود: ۳۴۸۷ واحد خونگیری انجام شده که اهدای خون بانوان نسبت به آقایان نصف بود.
رئیس انتقال خون بم با اشاره به اینکه در چهار شهرستان دیگر در شرق استان کرمان از وجود پایگاه انتقال خون محروم هستیم، گفت: امکانات مرکز انتقال خون بم جوابگوی چهار شهرستان نیست و از لحاظ نیرو و تجهیزات در مضیقه هستیم زیرا مرکز انتقال خون همزمان با دانشگاه علوم پزشکی بم رشد نکرده است.
وی افزود: انتقال خون بم با اینکه باید پنج شهرستان را پوشش دهد، امکاناتی در حد یک شهرستان دارد و این موضوع به معضل بزرگی تبدیل شده است.