تشدید بازرسیهای بهداشتی بر تهیه و توزیع مواد غذایی در نیشابور به مناسبت شب یلدا
بازرسیهای بهداشتی بر آجیل فروشیها و قنادیهای نیشابور در روزهای آخر آذرماه تشدید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: بازرسان گروه سلامت محیط و کار، بازرسی از آجیل فروشیها و کافه قنادیهای محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور را در دهه آخر آذر ماه در برنامه کاری خویش دارند.
مهندس ابوالفضل آهی افزود: در شب یلدا، مصرف آجیل، خشکبار و شیرینی مردم افزایش پیدا میکند بنابراین اماکن فروش این محصولات به طور ویژه کنترل می شوند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار خاطرنشان کرد: قنادیها باید مواردی مانند شرایط طبخ، استفاده از خامه پاستوریزه و عدم استفاده از رنگ و اسانس و تخم مرغهای شکسته را رعایت کنند.
وی از مردم خواست موارد رعایت نکردن بهداشت در عرضه آجیل و شیرینی را به سامانه پاسخگوی رسیدگی به شکایات بهداشتی با شماره ۱۹۰ درمیان گذاشته یا آن را به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت منطقه، اطلاع دهند.