پخش زنده
امروز: -
عضو هیئت علمی دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز گفت: ادبیات پایداری با وجود اینکه موضوع پژوهشهای مختلف دانشگاهی است، اما همچنان نیازمند پشتیبانی در امر پژوهش است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای غلامرضا کافی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار این خبرگزاری افزود: این پژوهشها در زمینه بالندگی ادبیات داستانی و رمان میتواند موثر باشد.
وی گفت:تولید کتاب با موضوع ادبیات پایداری باعث شد تا بحث پژوهش و سپس تشکیل رشتههای دانشگاهی مرتبط مطرح شود.
عضو هیت علمی دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز افزود: امروزه ۴۰ دانشگاه در ایران این مسئولیت را دارند تا دانشجویانی کارشناسی ارشد در حوزه ادبیات پایداری تربیت کرده و پایان نامههایی در این حوزه ارائه دهند.
وی افزود: همچنین کارگروههایی در پی بازشناخت ویژگیهای ادبیات پایداری هستند تا آسیب شناسی کنند و به اعتلای این گونه از ادبیات بینجامد.
آقای کافی گفت: مجلات ویژه ادبیات پایداری هم در سطح علمی پژوهشی با حمایت مرکز علم جهان اسلام دایره شده که مجموع این عوامل به اعتلا و زبان زد شدن این گونه ادبیات انجامیده است.
وی افزود: این برنامه برای گرایش ادبیات پایداری در دانشگاهها، برسی و بازشناسی سرفصلهای این گرایش و مشکلانی که شاید دانشجویان این رشته داشته باشند در ۵ کارگروه بررسی شد.
عضو هیت علمی دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیرازگفت: دستگاههایی مثل اندیشکده زبان و ادبیات فارسی با همکاری یکدیگر حدود ۴۰ الی ۵۰ نفر از اندیشمندان و استادان این گرایش را کنار هم جمع کردند تا برای بهبود ادبیات پایداری و سطح تحصیل دانشجویان این رشته راهکارهایی ارائه دهند.
وی گفت: این کارگروهها به دنبال آماده کردن شرایط تحصیل در مقطع دکتری برای این گرایش هستند.
غلامرضا کافی افزود: ادبیات پایداری یا ادبیات مقاومت به تعالی انسان زیر سایه ارزشهای الهی میاندیشد.