پخش زنده
امروز: -
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از موافقت دولت برای نمایش ۲۱۱ شیء تاریخی در نمایشگاه شکوه پارس پکن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ضرغامی در حاشیه جلسه هیئت دولت به مصوبه هیئت وزیران اشاره کرد و گفت: اجازه خروج موقت ۲۱۱ شیء تاریخی متعلق به دوران قبل اسلام و پس از اسلام برای نمایش در نمایشگاه بزرگ شکوه پارس در پکن داده شده است. این نمایشگاه در نشان دادن تمدن و میراثفرهنگی نقش خواهد داشت و در نمایشگاه متقابلی آثار چینیها به نمایش گذاشته میشود.
ضرغامی همچنین با اشاره به افزایش بیش از ۴۵ درصدی آمار گردشگری در هشت ماه گذشته گفت: آمار گردشگری از فروردین تا آبان امسال، چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بود که نسبت به پارسال ۴۸.۵ درصد افزایش داشت.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: بعد از ناآرامیهای پارسال برخی پیشبینی میکردند که آمار گردشگر پایین بیاید که خوشبختانه شاهد افزایش آن بودیم. البته ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از این رقم مربوط به کشور جمهوری آذربایجان است که متاسفانه مرزهای زمینی دو کشور هنوز باز نشده و اقدامات لازم در دست اجراست.