کهگیلویه و بویراحمد سوگوار در ماتم بی بی دوعالم
در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بهانه آفرینش و الگوی همه رهروان راه حق در طول قرون و اعصار کهگیلویه و بویراحمد غرق در ماتم و عزا است.
مردم این استان از شب گذشته همراه و همگام با مردم سراسر ایران اسلامی با حضور در مساجد و حسینیه ها، با برپایی آیینهای سوگواری و خیمههای عزا در سوگ شهادت بانوی دو عالم بر سر و سینه میزنند.
حضرت زهرا (سلام الله علیها) نماد کامل اخلاق اسلامی و اسوه حسنه محسوب میشود، انسانی وارسته که برای شناخت زوایای شخصیت ایشان، دیدگاهی ژرف و اندیشهای پویا لازم است.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد (ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه (سلام الله علیها) به دنیا آمد.
نام مبارک آن حضرت، فاطمه است، برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است.
ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیههای این بانوی مطهر اسلام است.
سراسر زندگانی صدیقه طاهره (سلام الله علیها)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی (ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمام برهههای حساس زندگی در کنار امام اول شیعیان بود و از او حمایت میکرد، ایشان در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.
در دامن پاک فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، ۲ امام بزرگوار و ۲ شخصیت ممتازعالم بشری، حضرت امام حسن (ع) مظهر حلم و وقار و حضرت امام حسین (ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری (سلام الله علیها) حماسه ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در حالی که از عمر مبارکش ۱۸ سال بیشتر نمیگذشت، بر اثر حوادث ناشی از هجوم دشمنان دین به خانه ایشان، به روایتی در ۱۳ جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید.
ایمان، پاکی، صداقت، آگاهی و دانش حضرت فاطمه (سلام الله علیها) او را الگوی زنان قرار داد، به همین جهت پیامبر گرامی اسلام (ص) حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را سرور زنان عالم خوانده است.
فاطمه (سلام الله علیها) مظلومترین مدافع شجاع ولایت و امامت بود و در راه دفاع از حریم ولایت جان خود را فدا کرد تا برای بشریت الگوی شجاعت و دفاع از حقیقت باشد.
اما تاریخ در معرفی کوثر خدا و دختر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) دین خود را ادا نکرده و شخصیت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) همچنان غریب و مهجور مانده است.
مبازره حضرت زهرا (سلام الله علیها) با غاصبان و ظالمان تاریخ همیشگی است.
او برای همیشه تاریخ این سؤال را در ذهن انسانهای حق جو نهاده است: چرا عزیزترین و محبوبترین زن در نزد خدا و پاره تن رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و همسر و همتای امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) و مادر ائمه اطهار (علیهم السلام)، شبانه و مخفیانه به خاک سپرده شد؟