حجت الاسلام خسروپناه:
گره بسیاری از نیازهای کشور با سازماندهی مناسب سامانه «نان»
گره بسیاری از نیازهای کشور با سازماندهی مناسب سامانه «نان» باز میشود.
به گزارش خبرگزاري صدا وسيما؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ناظر به نیازهای جامعه نبودن را مهمترین مشکل حوزه پژوهش در کشور دانست و گفت: در صورتی که سامانه نان و بحث نیازهای پژوهشی کشور به شکل خوبی مدیریت و رسالهها، پایاننامهها و مقالات بر اساس نیازهای اعلام شده تهیه و تدوین شوند، بسیاری از نیازهای کشور بهواسطه پژوهشهای دانشگاهی مرتفع میشود.
خسرو پناه افزود: تولید و توسعه علم و دستیابی به فناوریها به منظور ارتقاء جایگاه علمی کشور در دنیا و کسب ثروت به منظور بهبود وضع زندگی مردم و رفاه عمومی به طورحتم مرهون مطالعه و پژوهش نخبگان، دانشمندان، محققان و فناوران دانشگاهها، پژوهشکدهها و مراکز تحقیقاتی وزارتخانهها، سازمانها، مراکز دولتی و غیردولتی است.
بر این اساس و به منظور ترویج فرهنگ پژوهش در کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را با توجه به نامگذاری ۲۵ آذر به نام روز پژوهش، با کسب مجوز از شورای فرهنگ عمومی، به نام "هفته پژوهش و فناوری" نامگذاری و مسئولیت برگزاری این هفته را به معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سپرده است.
هفته پژوهش و فناوری، هفتهای است که فرصتی مغتنم را در راستای توجه و تمرکز هرچه بیشتر بر ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم میکند تا همه ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود در کشور، برنامهریزی و اقدامات بهتر و مهمتری را برای آینده در دستور کار خود قرار دهند.
بر این اساس با سکاندار شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یکی از مجموعههای بسیار مهم و بهره بردار اصلی حوزه پژوهش که بسیاری از تصمیمسازی و تصمیمگیریهای آنها به منظور تهیه انواع اسناد راهبردی و کلان برای سه حوزه بسیار مهم علم، فناوری و فرهنگ با استفاده از پژوهشهای ارزشمند تهیه شده توسط محققان مراکز علمی و دانشگاهی کشور انجام میشود به گفت وگو نشستهایم.
حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه یکی از ۴۲۴ پژوهشگر ایرانی است که نام وی در زمره پژوهشگران پراستناد برتر حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری قرار گرفته است.