پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت:۵۸ درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان فارس در شهرک صنعتی بزرگ شیراز مستقر هستند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت:شهرک صنعتی شیراز که از بزرگترین شهرکهای صنعتی کشور محسوب میشود، مهمترین قطب صنعتی استان فارس به شمار است.
سید مصطفی هاشمی با بیان اینکه ۵۸ درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان فارس در شهرک صنعتی بزرگ شیراز مستقر هستند، افزود: این موضوع بیانگر اهمیت راهبردی این شهرک صنعتی است، بنابراین باید با توسعه و تکمیل زیرساختها و رفع چالشها و مشکلات، بهترین خدمات به صنعتگران ارائه شود.
وی بابیان اینکه شهرک صنعتی بزرگ شیراز با دارا بودن واحدهای مطرح و شاخص کشور در حوزههای مختلف صنعتی نقش مهمی در تولید ملی و صادرات و تامین نیازهای داخلی بر عهده دارد، ادامه داد: در زمان حاضر ۴۷۰۰ قرارداد با متقاضیان در این شهرک صنعتی منعقدشده و ۲۲۵۰ واحد تولیدی، صنعتی و صنفی با اشتغالزایی افزون بر ۲۵ هزار نفر در این شهرک صنعتی مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه شرکت شهرکهای صنعتی فارس برای تکمیل زیرساختها و رفع مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی بزرگ شیراز گامهای مؤثری در ۲۰ ماه گذشته ماه اخیر برداشته است، از اجرای ۱۲ پروژه بزرگ زیرساختی خبرداد و گفت: در زمینه تأمین آب آشامیدنی به عنوان مهمترین نیاز این شهرک صنعتی قرارداد تأمین و اجرای خط انتقال آب شرب شهرک صنعتی بزرگ شیرازبا ظرفیت ۵۰ لیتر برثانیه و با اعتبار ۵۵۰ میلیاد ریال بعنوان اقدامی مهم که پس از ۱۲ سال انجام شده و امیدواریم با همت و تلاش شرکت آبفای شیراز با بهره برداری از این طرح تا یک ماه آینده بخش زیادی از کسری آب شرب شهرک صنعتی تأمین شود.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در ادامه از تکمیل طرح انتقال پساب از تصفیه خانه شهر شیراز تا شهرک صنعتی بزرگ شیراز خبرداد و گفت: این طرح شامل اجرای خط انتقال و ایستگاه پمپاژ است که با اعتباری افزون بر ۳۰ میلیارد ریال اجرا و به شبکه توزیع رینگ شهرک صنعتی شیراز که ویژه توزیع پساب اجرا شده متصل شده است.
هاشمی با بیان اینکه در مرحله نخست، موافقت خرید ۱.۵ لیتر بر ثانیه پساب استاندارد با کیفیت مطلوب، با آبفای شیراز منعقد شده است گفت:در مجموع این خط ظرفیت انتقال ۱۰۰ لیتر برثانیه پساب را دارد که متناسب با تقاضای واحدهای صنعتی، ظرفیت خرید پساب افزایش مییابد.
وی افزود: بخشی ازپساب موجود، به مصرف فضای سبز خواهد رسید تا میزان آب شربی که هم اکنون در فضای سبز استفاده میشود ذخیره و در مصارف شرب و واحدهای صنعتی استفاده شود و بخشی از آن نیز به مصرف واحدهایی که از پساب در خطوط تولید خود استفاده میکنند نظیر نظیر واحدهای بتونی و کانی غیر فلزی خواهد رسید.