پخش زنده
امروز: -
نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مصطفی شایگان مدیر شبکه دامپزشکی خوروبیابانک در بازدید مسئولان از کشتارگاه شهر خور گفت: برای جلوگیری از سرایت بیماریهای مشترک بین انسان و دام ضروری است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه نگهداری شود.
احمدرضا طحانی فرماندار خوروبیابانک نیز گفت: ارائه گوشت سالم، بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم مدنظر و تأکید مسئولان شهرستان است.
محسن پوربافرانی رئیس دادگستری خوروبیابانک هم گفت: یکی از دغدغههای مهم دادگستری این شهرستان پیشگیری از وقوع جرایم بهداشت عمومی است و در صورت مشاهده هرگونه جرایم در این زمینه به شدت با متخلفان برخورد میشود.
روزانه به طور متوسط حدود ۲۰ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه شهر خور ذبح میشود.