پخش زنده
امروز: -
بانوان کارآفرین خیاطی و آرایشگری تربت حیدریه از حمایت تسهیلاتی بانکها محرومند.
تقی پور گفت: اگر واحدهای صنعتی، ادارات و بیمارستانها سری دوزی لباس فرم خود را به اتحادیه سفارش دهند، اشتغالآفرینی برای اعضای این صنف و به خصوص بانوان سرپرست خانوار، بیشتر فراهم خواهد شد.
رییس اتحادیه سالنهای آرایش زنانه تربتحیدریه شمار واحدهای دارای مجوز این حرفه را۴۸۰ سالن عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳۸۰ سالن دارای پروانه فعالیت و بقیه در مرحله تکمیل پرونده هستند.
پورتقی افزود: با وجودی که مسئولان از مشکلات اقتصادی با خبر و بر محدودیتهای کارآفرینی بانوان اشراف دارند، اما حاضر نیستند در این شهرستان نیز به موازات دیگر شهرهای ایران، اجازه ارایه خدماتی نظیر هیدروفشیال، هیدرو درمی، تَتو و موارد مشابه را صادر کنند.
رییس اتاق اصناف تربتحیدریه نیز گفت: تسهیلات بانکی از محل تبصره ۱۸ و مشاغل خانگی، بعد معرفی واحدهای صنفی مورد تایید این اتاق پرداخت میشود، اما از ابتدای امسال بانکهای شهرستان هیچ پرداختی در این خصوص نداشتهاند.
حسن سلطانی با بیان اینکه ۱۲ هزار واحد صنفی در قالب ۴۲ اتحادیه در چهار بخش توزیعی، خدماتی، تولیدی و خدمات فنی در شهرستان فعالیت دارند، افزود: ۴۶ درصد اصناف تربت حیدریه در بخش توزیعی، ۲۴ درصد در تولید، ۱۸ درصد در بخش خدمات فنی و ۱۲ درصد در حوزه خدماتی فعال هستند.
وی گفت:اکنون ۳۰۰ خیاطی و ۳۸۰ آرایشگاه زنانه در شهرستان تربت حیدریه فعالیت دارند که علاوه بر ارائه خدمات به شهروندان، در صورت حمایت درخور می توانند در حوزه کارآفرینی نیز نقش موثری داشته باشند.
مرکز شهرستان ۲۵۰ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.