حضور تشکلهای دانشجویی را مرهون توجهات رهبری هستیم
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی وزارت علوم: وجود و ادامه حضور تشکلهای دانشجویی را مرهون توجهات رهبری هستیم.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما؛ مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مقام معظم رهبری تنها دژ محکم حمایت از تشکلهای دانشجویی در ایران و حتی تشکلهای منتقد جمهوری اسلامی هستند و تشکلها را آنگونه که هستند، بدون دخالت بیرونی میخواهند.
مهدی بادپا در مورد نقش تشکلهای دانشجویی در بهبود فضای کلی جامعه (اجتماعی، فرهنگی و سیاسی) افزود: یکی از شاخصههای انقلاب اسلامی رسمیتدهی و حمایت از تشکلهای دانشجویی است. اگر نگاهی به کشورهای غرب آسیا بیاندازید، جز شاخه دانشجویی حزب بعث که قبلا در سوریه و عراق فعال بود و اکنون در سوریه باقیمانده یا اخوان المسلمین که در مصر غیرقانونی است و تنها هوادار دارد، تشکلی نمیبینید. در اروپا و آمریکا هم تشکل دانشجویی وجود ندارد، البته در دوران خاص و وقایع مهم سیاسی اجتماعی دانشجویان به صورت هرج و مرج سیاسی و اجتماعی مخالفتهایشان را ابراز میکنند؛ مانند جنایات اخیر اسرائیل در غزه که نسلکشی مسلمانان توسط صهیونیسم جهانی و آمریکاست و دانشجویان دانشگاههای بزرگ جهان ضد جنایات اسرائیل متحد شدند و ابراز انزجار جهانی بیسابقهای از بدو تاسیس رژیم جعلی اسراییل شکل گرفت.
وي گفت: اگر در دهه ۴۰ و ۵۰ در ایران و سایر کشورهای جهان تشکلهای دانشجویی فعال بودند و طرفداران مارکسیسم- لنینیسم یا طرفداران کمونیسم بودند که تشکیلاتی فعالیت میکردند؛ بعد از فروپاشی شوروی جریان چپ به مفهوم تشکیلاتی مضمحل شد و خاکسترهایی از آن باقی ماند که گاهی به لیبرالیسم میرسد و گاه به نهیلیسم؛ بنابراین وجود و ادامه حضور تشکلهای دانشجویی در ایران را مرهون مقام معظم رهبری هستیم.
مقام معظم رهبری تنها دژ محکم حمایت از تشکلهای دانشجویی در ایران و حتی تشکلهای منتقد جمهوری اسلامی هستند. در تاریخ، هر دولتی خواست تشکل دانشجویی حامی خود راه بیاندازد، حتی انتظار کوچکترین انتقاد از تشکلهای حامی خود نداشت و حمایت از آنها را متوقف کرد. این نگاه ابزاری به تشکلها و دانشجویان است. اما مقام معظم رهبری تشکلها را آنگونه که هستند، بدون دخالت بیرونی میخواهند. اگر به جلسات دانشجویی ایشان نگاه بیاندازید، چه در اول انقلاب و حتی زمان ریاست جمهوری ایشان که جلسات دانشجویی هفتگی را رها نکردند، چه در دوران رهبری که شاخص آن دیدار رمضانی تشکلهای دانشجویی با ایشان است، دیدگاه ایشان به تشکلها دیدگاه نصیحت با حاکمان و زمامداران است.
یکی از اهداف سازماندهی شده اغتشاشات سال گذشته، منکوب کردن تشکلهای اسلامی دانشجویی و بسیج دانشجویی بود که توفیقی نداشت؛ ولی برای سال سوم فرصت جذب نیروی دانشجویی از تشکلها گرفته شد، هرچند تشکلهای قوی از این تهدیدگاه برای خود فرصت ساختند و جذب نیروی خوبی هم داشتند.