پخش زنده
امروز: -
هم اکنون ۸۰۰ واحد نانوایی شهری و روستایی در چهارمحال و بختیاری فعال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گفت: براساس سامانه نانینو میزان مصرف آرد و سهمیه نانواها مشخص میشود و براساس سهمیه مشخص شده کارت آنها شارژ میشود.
یزدان یگانگی با اشاره به توزیع ۶ نوع آرد در استان افزود: هم اکنون ۸۰۰ واحد نانوایی شهری و روستایی در چهارمحال و بختیاری فعال است.
وی گفت: بحث کیفیت نان تنها مربوط به گندم و نوع آردی که به نانواها تحویل داده میشود نیست بلکه این امر شامل یک زنجیره کامل است که برای داشتن یک نان با کیفیت باید به کل این زنجیره که از مزرعه که شامل نوع کاشت گندم، کارخانههای آرد، سبوسگیری، خواب آرد قبل از تحویل به نانوایی، نحوه عملآوری، مقدار خمیرمایه، مهارت شاطر نانوا، نوع پخت و آموزش نانواها پرداخته شود.
وی گفت: میزان سبوسگیری باید به میزان ۱۱ تا ۱۸ درصد باشد که در زمان حاضر این میزان در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵ درصد است.
یگانیگ افزود:تلاش میشود گندمی با گلوتن مناسب در اختیار کارخانه قرار گیرد و میزان سبوس گیری هم در حد استاندارد ۱۱ تا ۱۸ درصد باشد، چون افزایش میزان سبوسگیری نه تنها از کیفیت نان میکاهد بلکه موجب فقر غذایی میشود.