مناف هاشمی: ۶ شاخص برای پرداخت تا ۲۰۰ میلیون تومان به مدال آوران المپیک
دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: ما قبلا گفته بودیم با ۶ شاخص برای مدالآوران طلا در المپیک تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار
گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما ، مناف هاشمی در حاشیه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک، عنوان کرد: مجمع عمومی کمیته برگزار و مباحث مختلفی در آن مطرح شد از جمله موارد صحبت شده که گزارش عملکرد سال ۱۴۰۱ که شش ماه آن مربوط به مدیریت قبلی و ۶ ماه مربوط به مدیریت جدید کمیته ملی المپیک بود، بررسی شد. اعضای مجمع اعلام رضایت کرده و از مدیریت صالح امیری تشکر کردند. ۶ ماهه دوم مربوط به اعضای جدید هیات اجرایی بود که تایید شد. گزارش مطلوبی بود.
دبیر کل کمیته ملی المپیک در ادامه صحبتهای خود خاطرنشان کرد: گزارش دیگری که مطرح شد مربوط به بازیهای آسیایی هانگژو توسط من به عنوان سرپرست ارائه شد. هرچند جایگاه ما هفتم بود، اما با چالشهای چند سال قبل و سرپرستی فدراسیون ها، تحریم، بحث اعتباری، کرونا و ... گزارش ارائه و بسته پیشنهادی و حمایتی برای المپیک پاریس توسط خسرویوفا مطرح شد. دوستان تاکید کردند این موضوع یک بار دیگر در هیات اجرایی مطرح شود.
وی افزود: ما قبلا گفته بودیم با ۶ شاخص برای مدالآوران طلا تا سقف ۲۰۰ میلیون پرداخت خواهیم کرد. مرکز نظارت فدراسیونها را رصد میکند و ماهیانه متناسب با ۶ شاخص که آکادمی اعلام کند ما پرداختی خواهیم داشت. شاید از ۲۰۰ میلیون تومان یک ورزشکار ۱۱۰ میلیون تومان و یکی دیگر پایه ۱۵ میلیون را بگیرد. به همین خاطر اعداد با هم متفاوت خواهد بود. برای نقره و برنز هم اعدادی پیشبینی شده که برای برنز ۶۰ میلیون بود و برای نقره بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون است. این مبلغ از زمان کسب سهمیه است، اما اگر دیرتر سهمیه بگیرند مابهالتفاوت با پیشبینی مدال پرداخت میشود.
هدف گذاری ما برای بودجه ۱۴۰۳، هزار میلیارد تومان است
دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به بودجه کمیته برای سال آینده گفت: هدف گذاری ما برای بودجه ۱۴۰۳، هزار میلیارد تومان خواهد بود و اینکه به ۱۵۰۰ یا ۲۰۰۰ هزار برسیم به تلاش مان بستگی دارد چرا که دو رویداد بزرگ المپیک پاریس و بازیهای داخل سالن را داریم که حدود ۳۰ رشته ما شرکت میکنند. البته المپیک زمستانی را هم داریم که نفرات کمتری شرکت میکنند. از مسیر سازمان برنامه بودجه و مجلس منابع را همانند سال ۱۰۴۲ داشته باشیم.
وی افزود: باید از دولت تشکر کنیم که کمیته ملی المپیک دغدغهای در پرداخت و حضور در بازیهای آسیایی نداشت. حتی مازاد منابع مان را هم تصویب کردیم و به فدراسیونها ۵۰ میلیارد پرداخت کردیم. یک مسیر دیگر را برای تامین مالی شروع کردیم که کمیسیون اقتصادی ما است و احیای شرکت اقتصادی که امروز اتفاق افتاد. این شرکت شهریور سال قبل منحل شده بود با پیگیریهای رئیس کمیته و قوه قضائیه این شرکت احیا شده است.
حضور اینچه درگاهی در مجمع، تصمیم جمعی بوده است
وی در مورد فدراسیون ژیمناستیک گفت: این فدراسیون هیچ توضیحی ندارد و فردی که در مجمع حضور پیدا کرده بود، خودش اظهار نظر کرده است. فکر میکنم تصمیمی که رئیس کمیته و وزیر ورزش گرفتند، به مصلحت ورزش کشور است. چیزی که به مصلحت ورزش و ورزشکاران کشور است، حتما تصمیم درستی است. شاید من یا یک نفر از این تصمیم ناراحت باشد، اما مصالح کشور مهمتر است. تصمیم جمعی بوده و برای اینکه این فدراسیون تعلیق نشود و آسیب نبیند، این کار انجام شده است کهای کاش دو سال قبل اتفاق میافتاد. به هرحال عزیزی هم در این فدراسیون کار میکند تا الان برای ما عزیز بوده است. چیزی که ملاک ما است، تاییدیه فدراسیونهای جهانی برای اعزامها و لایسنسها است.
اعتراض رسمی کمیته ملی المپیک درباره کارشکنی انگلیس و اعزام نشدن تکواندو
هاشمی در مورد پیگیریهای کمیته برای اعزام نشدن تکواندون به انگلیس گفت: ویزا ندادند و ما هم مجددا مکاتبه کردیم و وزیر هم از ما خواست. ولی به هرحال خود فدراسیون هم اعتراض کرده و تمام مستنداتی که به فدراسیون جهانی فرستاده و سفارت انگلیس، به ما دادند و ما هم به IOC اعلام کردیم و طی یک نامهای اعتراض خود را اعلام کردیم و عدم حضور در مسابقات کسب سهمیه منچستر به ضرر کشورمان است و امیدواریم آنها طوری تدبیر کنند که دیگر این مشکلات تکرار نشود.