پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر افزایش و تداوم نظارت های بازرسان و کارشناسان دانشگاه بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی، همچنین نحوه تولید و توزیع محصولات سلامت محور استان، تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دکتر سید وحید حسینی در نشست شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه، با تاکید بر نقش دستگاه های اجرایی استان در توسعه این اقدام مهم، از تلاش ها و پیگیری های دست اندرکاران نان کامل در فارس، قدردانی کرد.
مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اینکه خط قرمز مسئولان مجموعه سلامت فارس، جلوگیری از به خطر افتادن سلامتی مردم است، هشدار داد: با توجه به افزایش میزان بیماریها و سرطان در جامعه، تعطیلی اماکن غذایی که اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در تولید محصولات خود نادیده میگیرند، در دستور کار بازرسان و کارشناسان دانشگاه قرار دارد و تعطیلی چنین مراکزی، نشانهای از عزم و اراده جدی دانشگاه برای تامین سلامت جامعه است.
دکتر سید وحید حسینی با اشاره به اهمیت سلامت نان به عنوان اصلیترین غذای مردم کشور، بر تلاش برای توسعه تولید و توزیع نان کامل با کمترین هزینه تاکید کرد.
دکتر سیاوش بابا جعفری رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز هم در این نشست، به تاسیس شورای عالی غذا و تغذیه استان فارس برای نخستین بار در کشور اشاره کرد.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست با اعلام اینکه چهار استان فارس، قم، مرکزی و آذربایجان غربی، پیگیر اجرای طرح نان کامل در کشور هستند، گفت: در استان فارس، نشستهای مختلفی برای اجرای طرح نان کامل با حضور استاندار برگزار شده است.
دکتر سید محمد مظلومی با اشاره به ضرورت حمایت از بیماران سلیاک، بر لزوم اجرای منوی غذایی ویژه دانشجویان مبتلا به سلیاک در سلف سرویسهای دانشگاه نیز تاکید کرد.