پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: بیش از ۹۰ درصد تجهیزات و کالاهای مورد نیاز پالایشگاههای سیزده گانه پارس جنوبی در دولت سیزدهم از سوی شرکتهای داخلی تهیه شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد باهوش در جمع خبرنگاران بیان کرد: پالایشگاههای سیزدهگانه مجتمع گاز پارس جنوبی در سال گذشته ضمن استفاده ۹۰ درصدی در داخلیسازی تجهیزات و حمایت از فعالیت شرکتهای دانشبنیان و جوانان ایرانی، توانست با ثبت بیشترین میزان استفاده از قطعات و تجهیزات سازندگان داخلی، رتبه نخست کشور را در میان زیرمجموعههای وزارت نفت به خود اختصاص دهد.
وی افزود: کسب این موفقیت بزرگ نشانه حمایت تمام قد مجتمع گاز پارس جنوبی از جوانان خلاق و نوآور در شرکتهای دانش بنیان و تولیدکنندگان ایرانی است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی عنوان کرد: مهندسی معکوس نیروی انسانی متخصص پارس جنوبی و میدان دادن به سازندگان و دانشبنیانها سبب شده تا بسیاری از قطعات اساسی این مجتمع راهبردی صنعت پالایش گاز داخلیسازی شود.
وی گفت: توجه به توان کارکنان خلاق، نوآور و مبتکر و منابع ارزشمند درون مجتمع گاز پارس جنوبی؛ تحقق تولید پایدار و داخلی سازی قطعات و تجهیزات را تسهیل کرده و این مسیر با قوت در جهت عزت و سربلندی کشور ادامه خواهد داشت.
باهوش بیان کرد: مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان حاضر به مرکز خلاقیت و نوآوری در سطح وزارت نفت تبدیل شده و شرکتهای فناور و دانش بنیان میتوانند با شناسایی نیازهای مهم و راهبردی این مجتمع عظیم مسیر شکوفایی و پیشرفت خود را هموارتر کنند.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی اظهار کرد: این مجموعه بزرگ گازی کشور با تدبیر مدیران و تلاش کارکنان خود ضمن بهرهمندی از ظرفیت قانون تولید بار اول، رتبه نخست را در چهار سال اجرای این برنامه در میان شرکتهای دولتی کسب کرده است.
وی گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی از ابتدای کار دولت سیزدهم تا کنون، ۴۲ طرح زیربنایی و استراتژیک تولید بار اول تهیه را و برای کارگروه تولید بار اول معاونت علمی ریاست جمهوری ارسال کرده است که ۲۳ طرح مورد آن تایید نهایی و اجرایی را گرفته و بقیه طرحها در حال ارزیابی است و مراحل نهایی را میپیماید.
باهوش ادامه داد: برای اجرای این طرحها که شامل کالاها و تجهیزات حیاتی و بسیار مهم مجتمع گاز پارس جنوبی است با ۱۷ شرکت دانش بنیان قراردادهایی از نوع ساخت بار اول مبنی بر قانون جهش تولید منعقد شده است.
وی بیان کرد: حاصل این همکاری مشترک شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکتهای نوآور و دانش بنیان داخلی، ساخت و تولید بار اول ماژولهای سامانه کنترل MARK V، سامانه تشخیص نفوذ شبکه سیستم کنترل یوکوگاوا، کارتهای سامانه کنترل توربواکسپندر نسخه دوم، سامانه بهینه شده کنترل سوخت توربین زوریا، توسعه دانش فنی و تولید انبوه جاذب جیوه، تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژ سامانه تحریک ژنراتور (AVR)، الکتروموتور ضد انفجار پمپ آمین، شیرهای کنترلی ایستگاه کاهش فشار بخار، کولدباکس هفت جریانه، توربواکسپندر ۲.۵ مگاوات، کمپرسورهای افگس بورفیک و ... است.