پخش زنده
امروز: -
استاندار از دانش بنیانیها خواست برای حل مشکلات حوزه، آب، زمین و نان ورود کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ اعلایی در پانزدهمین جلسه ستاد تولید دانش بنیانگفت: آب و زمین دو حوزه فساد و رانت در استان است و هرچه این دو حوزه هوشمند سازی شود علاوه بر افزایش بهره وری، دست مفسدان هم کوتاه میشود.
استاندار همچنین تاکید کرد: دانش بنیانیها در حوزه نان هم ورود کنند و رویکرد دولت حمایت از تولید کنندگان دانش در تولید نان است
وی با بیان اینکه، در یکسال گذشته اتفاقهای قابل توجهی در حوزه دانش بنیان مخصوصا در زمینه کشاورزی رخ داده است گفت: در حوزه هسته ای، راه اندازی اقتصادی شتابگر هستهای را داشتیم و قزوین اولین استان اقتصاد هستهای در کشور است.
استاندار همچنین به ظرفیتهای استان اشاره کرد و گفت: در استان ۳۰ صنعت مادر داریم که که میتوانند ظرفیت ارتباطی و اقتصادی را برای دانش بنیانیها ایجاد کنند.
مدیر پارک علم و فناوری استان هم گفت: تا سال ۹۵ زیرساختهای زیست بوم فقط در مرکز استان مستقر بود، اما از سال گذشته این زیر ساختها در سراسر استان پراکنده شد.
احمدی افزود: ۵ پردیس نوآوری و یک مرکز نوآوری بخش خصوصی در دانشگاههای استان فعال است و امروز هم ۴ مرکز رشد در شهرستانهای استان افتتاح شد.
به گفته احمدی، سند نو آوری دانش بنیانی استان تدوین و ابلاغ شده است.
وی یکی از مهترین مشکلات پیش روی فعالان دانش بنیانی را تجاری سازی (برندسازی) و فروش محصول بیان کرد و از آنها خواست با شناخت صنایع استان محصولاتی تولید کنند که بازار فروش داشته باشد.
رییس دانشگاه آزاد قزوین هم در این نشست گفت: مرکز رشد این دانشگاه بر پایه شش خوشه شکل گرفته است و در مجموع ۱۶ شرکت دانش بنیان در آن فعالند.
به گفته زینالی، تا کنون ۳۶ واحد دانش بنیان از مرکز رشد این دانشگاه خارج شده و به تولید انبوه رسیده اند.
رییس دانشگاه آزاد قزوین اضافه کرد: در این دانشگاه سرای نوآوری در رشتههای گوناگون راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه اولین شرکت دانش بنیان تجهیزات پزشکی در مرکز رشد دانشگاه آزاد شکل گرفته است گفت: فقط سرمایه گذاری بخش خصوصی است که میتواند دانش بنیانیها را به تولید برساند.
نماینده دانشگاه پیام نوراستان هم گفت: مرکز رشد این دانشگاه دیر شروع به فعالیت کرد، ولی در حال حاضر این مرکز رشد به صورت تخصصی بر روی مبحث ژنتیک کشاورزی متمرکز است.
سید جوادی، برگزاری جشنواره انگور را یکی از فعالیتهای این مرکز بیان کرد.
وی با بیان اینکه خیلی از استارتاپها به علت نداشتن حامنی مالی شکست میخورند افزود: برای حل این مشکل از مرکز کمک گرفته ایم.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ستان هم گفت: تا پایان سال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان به سامانه اطلاعات دسترسی خواهند یافت.
امینی افزود: در حوزه ارتباطات ثابت در حوزه فیبر پهنای باند خواهیم داشت و در حوزه شهر هوشمند با یکی از اپراتور قراردادمنعقد شده است.
معاون وزیرهم در این نشست گفت : در برنامه هفتم دیده شده که محصولات دانش بنیان به ۷ درصدربرسد
وی عنوان کرد : دستور رهبر ایجاد ۲۵۰ هزار شرکت دانش بنیان است که تا آن فاصله زیادی داریم و برای محقق شدن این تعداد در حال خلق فناوری هستیم.
وی گفت : عقب افتادگی در کشور برای این است که وارد کننده خط تولید هستیم در حالی که اگر دانش بنیان ها وارد شوند فناوری را زودتر ار رقبا به دست می آوریم.
معاو وزیر گفت : از این پس به پارک های فناوری ماموریت های تخصصی داده می شود تا ارتباط صنایع و معادن با پارک ها تخصصی شود.