ضرورت یکپارچگی و تمرکز ظرفیتها و زیرساختهای موجود هوش مصنوعی در کشور
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با تاکید بر ضرورت یکپارچگی و تمرکز ظرفیتها و زیرساختهای موجود در حوزه هوش مصنوعی در کشور ، توسعه و مردمیسازی هوش مصنوعی را ماموریت اصلی شورای راهبری عنوان کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی که
با حکم رئیس جمهور، مامور تشکیل شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی شده است در حاشیه رویداد توسعه و تبادل صنعت اسباب بازی در جمع خبرنگاران گفت : توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی از مهمترین ماموریتهای شورای راهبری هوش مصنوعی است و این شورا با همافزایی میان دستگاهها، زمینه ساز توسعه، یکپارچگی و ارتقای زیر ساختهای حوزه هوش مصنوعی و تقویت این فناوری در کشور خواهد شد.
وی با اشاره به اولویت دولت سیزدهم در راستای توسعه هوش مصنوعی افزود : در حال حاضر معاونت علمی به طور ویژه برای توسعه این حوزه برنامهریزی دارد. خوشبختانه با تدبیر و حمایت رئیسجمهوری، شورای راهبری هوش مصنوعی در دستور کار قرار دارد و شخصاً پیگیر توسعه این حوزه فناورانه در کشور هستند.
معاون علمی رئیس جمهور افزود: جریان هوش مصنوعی، کاربردیسازی و توسعه صنعت بر پایه هوش مصنوعی با سرعت و شتابی فزاینده در حال گسترش است و در کمتر از یک دهه آینده ، شاهد تحولات بسیار چشمگیری خواهیم بود و این تکنولوژی در زندگی مردم تحول ایجاد خواهد کرد.
دهقانی با تاکید بر ضرورت یکپارچگی و متمرکز کردن ظرفیتها و زیرساختهای موجود هوش مصنوعی در کشور گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت ایجاد و ارتقای زیرساختها برای ایجاد فرصتهای نقش آفرینی مردمی، شورای راهبری هوش مصنوعی در قالب چند طرح و برنامه بزرگ ملی کار یکپارچه سازی ، متمرکزسازی و ارتقای زیرساختهای این حوزه را پیگیری میکند.
وی تأکید کرد: مرکز هوش مصنوعی بر توسعه زیرساخت یکپارچه، پردازندههای قوی، سیستمهای ذخیرهسازی قوی، سیستمهای پردازشی ابری مناسب تمرکز خواهد کرد تا مردم بتوانند شبیه یک اپراتور ( کاربر) از این زیرساخت هوش مصنوعی استفاده کنند.
دهقانی مخاطب این زیرساخت را علاوه بر مردم، شرکتها و مجموعههای صنعتی برشمرد و براز امیدواری کرد با حکم رئیسجمهوری و پیگیریهای وی بتوانیم با سرعت، همافزایی میان مجموعهها را توسعه دهیم و توان متمرکز قوی در حوزه هوش مصنوعی در کشور ایجاد شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور با اشاره به جایگاه هفدهم ایران در تولید علم و جایگاه هفتاد و هشتم ایران در حوزه کاربری هوش مصنوعی گفت : در قالب یک برنامه ۱۰ ساله در نظر داریم ایران هم در حوزه تولید علم و هم کاربردهای هوش مصنوعی ، در شمار ۱۰ کشور اول دنیا قرار بگیرد.