پخش زنده
امروز: -
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت:راهبرد اصلی نهضت سوادآموزی افزایش دقت در ثبت نام و ارتقاء کیفیت آموزشی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مجید احمدی در دیدار با آموزش دهندگان شهرستان بختگان گفت: تشکیل نهضت سوادآموزی با دستور بنیان گذار فقید جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره) با هدف ریشه کنی بی سوادی در کشور بوده است و همهی همکاران باید تمام تلاش خود را داشته باشند تا با همکاری و همفکری همدیگر بتوانیم به سرانجام بخشی در حوزه سوادآموزی برسیم.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: راهبرد اصلی این سازمان افزایش دقت در ثبت نام، ارتقاء کیفیت آموزشی و کسب اطمینان از نتایج حاصل از آموزشهای ارائه شده است.
احمدی عنوان کرد: درصد باسوادی در گروه هدف در استان، به ۹۸ درصد رسیده است و امیدواریم با حمایتهای تمامی دستگاههای درون و برون سازمانی با تکیه بر شورای پشتیبانی سوادآموزی، هر چه سریعتر باسوادی کامل در استان را سرانجام بخشیم.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس با اشاره به مهاجر پذیری و اقامت مهاجرین بی سواد و کم سواد در نقاط کمتر توسعه یافته استان گفت: اگر بخواهیم علل محرومیت از تحصیل این افراد را بررسی کنیم عمدتاً به علل و عوامل فرهنگی و اجتماعی بر میخوریم، زیرا در اغلب خانوادههایی که نوجوان و جوان محروم از تحصیل دارند معمولا تفکر سنتی و قدیمی حاکم است که این موضوع، هم خود فرد، هم خانواده و هم به جامعه را دچار مشکل میکند.
احمدی اضافه کرد: امروزه با سوادآموزی مدرن مواجهیم؛ یعنی افراد دیگر در سوادآموزی فقط به خواندن و نوشتن اکتفا نمیکند، بلکه علاوه بر این موضوع آموزش مهارتهای زندگی و کاربردی نیز در دستور خواهد بود که در این راستا با برگزاری دورههای مکمل برای سوادآموزان استان فارس، ۶۹۰ نفر از سوادآموزان امسال زیر پوشش آموزشهای مقدماتی رایانه قرار خواهند گرفت.
معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش فارس بیان کرد: بر اساس آخرین برآورد انجام شده تا پایان ۱۴۰۱، ۹۸درصد ساکنان ۱۰ تا ۴۹ ساله فارس با سواد هستند. همچنین این آمار در میان جمعیت ۶ سال به بالا ۹۲.۶ درصد است که نرخ باسوادی را در فارس نشان میدهد.
احمدی در خصوص طرح کلاس گذاری محله محور افزود: این طرح در استان پهناور فارس به صورت محلهای اجرا میشود. آموزش دهندگان باید با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه جامع سوادآموزی از قسمت کلاس گذاری محله محور با انتخاب منطقه یا روستا خود در سطح شهرستان، لیست نفرات مشخص شده برای خود را دریافت نمایند و با شناسایی و دریافت مشخصات هویتی و تحصیلی آنها و وارد کردن این اطلاعات در سامانه جامع سوادآموزی این طرح را اجرایی نمایند.
وی هدف از اجرای این طرح را تسهیل فعالیت آموزشدهندگان محترم و کمک به ریشه کنی بی سوادی در استان دانست.