پخش زنده
امروز: -
این مراسم شب گذشته با حضور معاون امور استانهای رسانه ملی، نماینده، ولی فقیه در استان واستاندار کردستان در سینما بهمن سنندج برگزار شد. جلالی تهیه کننده سریال سنجر خان گفت : این سریال لحظات خوبی را برای بینندگان در تلویزیون رقم میزند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، مدیر کل صداوسیمای مرکز کردستان در این مراسم گفت: کردستان سرزمین مردمان متمدن است.
علی مرادی عنوان کرد:یکی از مهمترین مولفهها در توجه به بسط و توسعه استان توجه به حوادث دور و نزدیک تاریخی است و یکی از این حوادث تاریخی سنجرخان وزیری پرچمدار مبارزه با استعمار و استکبار است که امروز ما را دور هم گرد آورده است.
وی افزود: باز تولید سهم فداکاریهای مردم استان در سبد رسانهای کشور ناچیز است، البته دردوران تحولی سازمان صداوسیما قدمهای بسیار خوبی برداشته شده است که سریال مستوره اردلان از این آثار است.
مدیر کل صداوسیمای مرکز کردستان گفت:تنوع دفاع در کردستان از سایر استانها متفاوت است و نیازمند کار رسانهای است.
گفتنی است سریال سارو بیره و شهیده فاطمه اسدی در دست تحقیق است.
احمدی آیین ازپژوهشگران تاریخ کردستان و فیلمنامه نویس نیز گفت:مستوره اردلان از پیشگامان ساده نویسی در نثر است، پیشگام تاریخ نویسی در زنان جهان و اولین زن تاریخ نگار جهان است.
تفاهمنامه سریال مستوره اردلان صداوسیمای مرکز کردستان و خانم شعله شریعتی برای نگارش فیلمنامه در این مراسم امضا شد.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان هم گفت :لزوم توجه ویژه به تاریخ کردستان ، استفاده از بازیگران بسیبار توانمند بومی در این مجموعه تاریخی از ویژگی های برجسته ی این سریال فاخر است .
وی عنوان کرد:به عوامل این سریال باید تبریک گفت که نقش اصلی آن را به هنرمند بزرگی از کردستان به نام فرشید گویلی سپردند.
اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان گفت : تولید این کار ارزشمند از سوی هنرمندان کردستان ،غبارراازچهره ی اسطوره های این دیار بزداید .
وی عنوان کرد : سریال های تاریخی می تواند خدمت بزرگی به چهره های تاریخی وفرهنگی کردستان کند.
حسین جلالی، تهیه کننده سریال سنجرخان نیز در این مراسم با بیان اینکه این سریال علیرغم همه سختیها و کمبود اعتبارات به اتمام رسید، اظهار داشت: این سریال از سال 99 استارت خورد و بعد از چند سال به اتمام رسید. در این سریال محل زندگی و رشادتهای قهرمانان کردستان را بازنمایی کردیم تا به مردم معرفی شوند.
وی افزود: خوشبختانه سریال سنجرخان، خیلی خوب و آبرومند و حرفهای پیش رفته و بهزودی، لحظات خوبی را برای بینندگان در تلویزیون رقم میزند.
این کارگردان برجسته کشور تصریح کرد: سعی کردیم قهرمان کردستان را به گونهای روایت کنیم تا حقی که در روایت کردهای قهرمان ادا نشده به نوعی جبران شود.
وی با بیان اینکه با پخش این سریال قهرمانان ملی کرد به جرگه قهرمانان کشور اضافه خواهند شد، گفت: سعی کردیم با روایتی درست و جذاب، این حقهایی که در بسیاری اوقات ادا نشده را جبران کنیم. هدف این است وقتی نام قهرمانان ایرانی برده میشوند، بلافاصله سنجرخان وزیری هم مطرح شود.
جلالی بیان کرد: در این سریال هدف ما ساخت یک اثر هنری فارغ از جناحبندیها بود و درصدد روایت یک درام انسانی بودیم.
در پاین این مراسم ازتمبر سریال سنجر خان رونمایی شد .