اخبار کوتاه خراسان رضوی/ ۱۱ آذرماه
چند خبر کوتاه از شهرستان های خراسان رضوی را در این بخش میخوانید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، خرده مالکی اراضی، صلح و سازش واحدهای صنفی متخلف و کمک خیران به امامزاده سید علی النقی الله آباد، عنوان بخشی از خبرهای کوتاه شهرستان های خراسان رضوی است.
بیش از ۶۰ درصد محصولات زراعی در خراسان رضوی، خرده مالکی است
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اعلام کرد: بیش از ۶۰ درصد محصولات زراعی در این استان، خرده مالکی است.
حمید حاجی نژاد در سفر به بردسکن و بازدید از چند مزرعه الگویی طرح تحول اقتصادی این شهرستان، سطح زیرکشت محصولات زراعی خراسان رضوی را ۴۵۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: در بخش زراعت، پنج محصول گندم، جو، پنبه، چغندرقند و ذرت علوفهای در ردیف محصولات طرحهای تحول اقتصادی قرار دارد.
وی با اعلام تشکیل میزهای محصولی در شش محصول زراعی در خراسان رضوی، گفت: در همه شهرستانهای استان میزهای تخصصی تشکیل و این میزها جایگزین کمیتههای فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها شده است.
صلح و سازش ۹۸ درصد واحدهای صنفی متخلف در بردسکن
پرونده ۹۸ درصد واحدهای صنفی متخلف در کمیسیون حل اختلاف اتاق اصناف در بردسکن، از ابتدای امسال تاکنون، منجر به صلح و سازش شده است.
رئیس اتاق اصناف بردسکن در جمع هیات رئیسه اتحادیههای صنفی این شهرستان گفت: برای دو درصد پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی، معرفی و برای هشت درصد آنها هم اخطاریه صادر شده است.
جواد رضایی افزود: با تعامل و همدلی اتاق اصناف با اداره امور مالیاتی شهرستان، به منظور تعدیل مالیات واحدهای صنفی، بیش از هزار و ۴۰۰ درخواست به اداره امور مالیاتی ارجاع شده و مالیات بیش از ۷۰ درصد واحد صنفی، ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش یافته است.
او تعداد واحدهای صنفی شهرستان بردسکن را چهار هزار واحد اعلام کرد که ۶۰۰ واحد از این تعداد، بدون پروانه فعالیت هستند و گفت: امسال از مجموع ۱۳۰ اخطاریه صادر شده برای واحدهای صنفی شهرستان، ۲۹ مورد منجر به پلمپ شده است.
کمک ۲۰۰ میلیون تومانی خیران به امامزاده سید علی النقی الله آباد در بردسکن
با اجرای طرح مودت، خیران شهرستان بردسکن به ویژه بخش شهرآباد، حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای توسعه و آبادانی امامزاده سید علی النقی الله آباد، کمک کردند.
رئیس هیئت امنای امامزاده سید علی النقی الله آباد با قدردانی از آقایان «غلامپور» برای تقبل ساخت آشپزخانه امامزاده و «بیرجندی» و «آرش» برای ساخت دو باب زایرسرا، از مدیران دستگاههای اجرایی و خدماتی خواست با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب برای تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، توجه ویژهای به این اماکن داشته باشند.
حسین عظیمی با گلایه از برخی از ادارات که با گذشت چندین سال مکاتبات هنوز هیچ کار خاصی برای این امامزاده انجام ندادهاند، افزود: یکی از مشکلات رفع نشده، بحث گازرسانی و آسفالت جاده این امامزاده است که هنوز به رغم پیگیرهای انجام شده، نتیجهای به دنبال نداشته است.
عظیمی گفت: با توجه به قرارگیری این امامزاده در حاشیه جاده شهرآباد به عشق آباد طبس، در آینده نه چندان دور به یک قطب فرهنگی تبدیل خواهد شد.
شهرستان بردسکن دارای هفت بقعه متبرکه است.