پخش زنده
امروز: -
کلاس مربیگری درجه D فوتبال آسیا به مدت یک هفته در مجموعه ورزشی شهید نصیری یزد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در این دوره آموزشی و دانش افزایی توسط هیات فوتبال شهرستان یزد و با تدریس محمدرضا خطیب مدرس فدراسیون فوتبال برگزار شد.
۲۲ نفر از مربیان به صورت تئوری و عملی با تکنیکهای پایه برای مربیگری رده سنی ۶ تا ۱۲ سال آشنا شدند.
رئیس هیئت فوتبال استان یزد در اختتامیه این دوره گفت: هنوز به هیچ وجه زیرساخت لازم برای توسعه این رشته در استان وجود ندارد و باید برای حل مشکل باید به دنبال فکر اساسی بود و اقدام مناسب به عمل آید.
امیر فرشاد تفکری افزود: اولین گام برای توسعه فوتبال وجود زمین و امکانات لازم است که در استان باید توجه بیشتری به آن انجام شود.
وی ادامه داد: برخی از زمینهای فوتبال با توجه به جمعیت به هیچ وجه کافی نبوده و زمینهای موجود هم دارای امکانات قدیمی است که برای حل مشکل بای با یک عزم جدی اقدام شود.
تفکری به اهمیت برگزاری دورههای آموزشی و فرهنگی در فوتبال یزد اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵ دوره آموزشی و دانش افزایی برای جامعه هدف برگزار شده است.