پخش زنده
امروز: -
ساختار مسجد میتواند محور همه فعالیتهای فردی و اجتماعی باشد،ودو اصل امربهمعروف و نهیازمنکر نیز از باید از مسجد شروع شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان در گردهمایی فعالان مسجدی امربهمعروف و نهیازمنکر در اردوگاه شهید بهشتی گلمکان با اشاره به آیات ۳۸ تا ۴۱ سوره حج، چهار اصل مطرحشده در این آیات تبیین کرد.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع افزود: در آیه ۴۱ برای کسانی که زمینه تشکیل حکومت برای آنها فراهم شده و بهدنبال یاری خداوند هستند، توجه به چهار اصل اقامه نماز، پرداخت زکات، امربهمعروف و نهیازمنکر لازم شمرده میشود که این چهار اصل هرکدام دو جنبه فردی و اجتماعی دارد.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان گفت: حاکمیت الهی طبق آیه «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» (حدید، ۲۵) سه رکن اصلی دارد که حاکم، حکم و ابزار این حکومت باید الهی باشد و با پشتوانه مردمی اقامه شود و در زمان ما که حاکمیت الهی رقم خورده، چهار اصلی که یادآوری شد، شکلدهنده هندسه نظام اسلامی است و برای استمرار آن و حرکت به سمت تمدنسازی نیز ضروری و مهم است.
وی گفت:ساختار مسجد میتواند محور همه فعالیتهای فردی و اجتماعی باشد، پس دو اصل امربهمعروف و نهیازمنکر نیز از باید از مسجد شروع شود و برای انجام آن، باید اول به معروفها و منکرهای دارای اولویت پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع افزود: بزرگترین معروفها، حفظ و تقویت نظام اسلامی و بزرگترین منکرات، کمک به دشمن و تعضیف فرهنگ اسلامی و نظام اسلامی است.