پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب: با وجود حجم گسترده تأسیسات فرسوده در میدانها و مشکلات و مسائل صنفی کارکنان توانستیم طرح توسعه ۱۶ مخزن میدان های نفتی جنوب را به نتیجه برسانیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، علیرضا دانشی در نشست بررسی مسائل و آخرین وضع تولید این شرکت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با همه توان پای کار تولید و مأموریت خود آمده است.
وی افزود: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پروژههای مهمی از جمله پروژه جمعآوری گازهای همراه نفت شرق و جنوب خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد (پتروشیمی بیدبلند خلیج فارس) را با هدف جمعآوری روزانه ۵۹۳ میلیون فوتمکعب گاز، همچنین پروژه جمعآوری گازهای همراه نفت اهواز، کارون، رامهرمز، مسجدسلیمان و پتروشیمی مارون را با هدف جمعآوری ۲۴۹ میلیون فوتمکعب گاز در روز به پیش برده که ۵۶ درصد پیشرفت دارند و تا یک سال و نیم آینده بهطور کامل اجرا میشوند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب درباره آخرین وضع طرح ۲۸ مخزن اظهار کرد: این طرح بهمعنای واقعی کلمه میدان مین به جا مانده از دولت پیش است که با وجود حجم گسترده تأسیسات فرسوده، مشکلات کارکنان و مسائل صنفی، توسعه ۱۶ مخزن را به نتیجه رساندهایم.
دانشی با بیان اینکه بخش مطالعاتی توسعه چهار مخزن گازی دیگر به اتمام رسیده که مراحل پیگیری اجرای آنها در حال انجام است، ادامه داد: برای نخستین بار پس از دوران تحریم موفق به افتتاح نخستین چاه توسعهای شدهایم.
وی با اشاره به افزایش تولید نفت در کشور اظهار کرد: عمده افزایش تولید در دولت سیزدهم به مقدار یک میلیون بشکه در روز سهم شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که این مهم با همت و تلاش جهادی کارکنان و مدیران آن رقم خورد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: تولید در مناطق نفتخیز جنوب در شرایط خوبی قرار دارد، اما وضع معیشتی و صنفی کارکنان مساعد نیست و امروز با چالش جدی مطالبههای متعدد کارکنان به دلیل استخدام های بی ضابطه مواجه هستیم.
کار در کنار تأسیسات فرسوده، ایثار است
در ادامه این نشست، محسن دهانزاده، جانشین مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب در شرکتهای بهرهبردار، افزایش تولید در مناطق را جزو افتخارهای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برشمرد و اظهار کرد: این شرکت حدود یک میلیون بشکه در روز به توان تولید نفت کشور افزوده است و این جز با ایثار و کار جهادی کارکنان قابل تحقق نبود.
وی ادامه داد: این موفقیت در حالی است که با حجم انبوهی از تأسیسات فرسوده مواجه هستیم که خطرپذیری کار در مناطق عملیاتی را از حد معمول افزایش داده است و اگر بخواهیم به صورت استاندارد عمل کنیم به علت فرسودگی تأسیسات باید کار تولید متوقف شود.
جانشین مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب در شرکتهای بهرهبردار با انتقاد به مصوبه مجلس در تعیین حداقل و حداکثر حقوق کارکنان اظهار کرد: مبنای تعیین سقف حقوق مشخص نیست، چراکه این موضوع سبب شده بسیاری از کارکنان و متخصصان باتجربه ما، انگیزهشان را برای قبول مسئولیتهای تخصصی و سخت از دست بدهند.