پخش زنده
امروز: -
در راستای مقایسه ارقام مختلف گندم و بررسی عملکرد آنها با استفاده از روش کشاورزی حفاظتی و دستگاه مستقیم کار اداره امور فناوریهای مکانیزه سازمان وکارشناسان سازمان جهاد کشاورزی یک مزرعه نمایشی در صدرآباد رستاق ایجاد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مزرعه نمایشی ارقام گندم با روش کشاورزی حفاظتی فرصتی برای علاقهمندان به زراعت فراهم میکند تا به صورت عمده با عملکرد ارقام مختلف آشنا شوند وتجربه مناسب از کشت با استفاده از این روش کسب کنند.
بنی اسدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: امیدوارم که این مزرعه نمایشی بتواند برای کشاورزان وعلاقمندان به زراعت، به عنوان یک راهنمای عملی، الگودر انتخاب رقم مناسب و استفاده از روشهای کشاورزی پایدار و دستگاه مستقیم کار باشد.
سمیه اشرف رییس مرکز رستاق گفت: در این مزرعه نمایشی، چندین رقم مختلف گندم که زیر نظر محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی تولید شده ویک رقم شاهد، وبا استفاده از روشهای کشاورزی حفاظتی و دستگاه مستقیم کار کشت شدند.