پخش زنده
امروز: -
پرفسور غسان ابوسته جراح فلسطینی- انگلیسی که در دو بیمارستان الشفاء و الاهلی غزه حضور داشت در یک کنفرانس خبری در لندن گفت: فقط هفتصد تا نهصد کودک در این دو بیمارستان قطع عضو شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ پرفسور غسان ابوسته جراح فلسطینی- انگلیسی که در دو بیمارستان الشفاء و الاهلی غزه حضور داشت در یک کنفرانس خبری در لندن گفت: فقط هفتصد تا نهصد کودک در این دو بیمارستان قطع عضو شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، این پزشک و جراح فلسطینی – انگلیسی که پس از شروع جنگ در غزه داوطلبانه به همراه گروهی از پزشکان برای مداوای زخمیها از راه مصر خود را به بیمارستان الشفاء و الاهلی غزه رسانده بود در «مرکز بین المللی عدالت برای فلسطین» در لندن (International centre of justice for Palestine) افزود: فقط در پنج روز اول تهاجم به غزه نیمی از زخمی های جنگ که او آنانها را عمل کرد، کودک بودند.
اومی گوید: در بخش سوختگی بیمارستان الشفا کار میکرد و حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد از زخمیها کودکانی بودند که در بمبارانها منازل مسکونی زخمی شدند و کاملا آشکار است که اسرائیل از بمبهای آتش زا و فسفری استفاده کرده است.
وی میافزاید: "ما شروع به دیدن سوختگیهای فسفر کردیم. من سوختگیهای فسفر سفید را در نوار غزه در طول جنگ ۲۰۰۹ درمان کرده بودم. " سوختگی فسفر تا هسته داخلی بدن نفوذ میکند و آن را میسوزاند و تنها زمانی متوقف میشود که در معرض اکسیژن قرار نگیرد، بنابراین بیمار دچار سوختگیهایی میشود که مستقیماً به دندهها و استخوانهای او وارد میشود. "
این پزشک فلسطینی- انگلیسی میگوید که از موشکهای غیر متعارف برای حمله به غزه استفاده شد که باعث ایجاد زخمهای منحصر به فرد در بیماران شد و همچنین افراد قطع عضو میشدند.
این پزشک جراح با بیان اینکه در یک شب مجبور شد عضوهای ۶ کودک را قطع کند میافزاید: تا روز پنجم، نیمی از کسانی که او آنها را عمل میکرد، کودک بودند.
او میگوید در بیمارستانی در اردوگاه جبالیا شاهد تماس تلفنی ارتش اسرائیل با مدیر بیمارستان بوده است که به او اطلاع داده شد که اگر ظرف دو ساعت تخلیه نشود، بیمارستان هدف قرار خواهد گرفت.
یکی از وحشتناکترین صحنههایی که در بیمارستان شفا شاهد بودم، این بود که پس از حمله هوایی و آوردن کشتهها و مجروحان، اعضای کارکنان دیوانهوار در اورژانس میدویدند و به صورت مجروحان نگاه میکردند. تا ببینند بستگانشان در میان کشته شدگان و مجروحان بوده اند یا خیر.
در بسیاری از موارد فرزندان آنها در میان کشته شدگان و زخمیها بودند.
او میگوید که زمانی که در بیمارستان الاهلی بود، این بیمارستان به اردوگاه آوارگان محلی تبدیل شده بود.
این پزشک جراح سپس به انفجاری که در آنجا روی داد اشاره کرد و افزود: یک روز، ارتش اسرائیل با رئیس اجرایی بیمارستان تماس گرفت و به او دستور داد که بیمارستان را تخلیه کند؛ و زمانی که این کار را نکرد، پهپادهای اسرائیلی دو موشک به محوطه بیمارستان شلیک کرد و پس از آن رئیس اجرایی بیمارستان تماس تلفنی دیگری از همان افسر اسرائیلی دریافت کرد که بیمارستان را تخلیه کنند. او میگوید فردای آن روز یک «انفجار مهیب» رخ داد و «سقف اتاق عمل روی سرمان افتاد، خوشبختانه آسیبی ندیدم». آمبولانسها آتش گرفته بودند، برخی از خودروها در آتش سوختند و همه جا مملو از اجساد و اجزای بدن انسانها بود.