تولید ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر
مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و امور اشتغال استانداری بوشهر گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲۲ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداسیما مرکز بوشهر، ضرغام حیدریه در نشست با معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر تلاش برای بازاریابی محصولات تولیدی استان بهویژه در حوزه کشاورزی و دامداری، افزود: تولید گوشت سفید و گوشت قرمز با رشد محسوسی در استان بوشهر مواجه شده و امیدوارم این روند تداوم یابد.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر ۲۱۸ مرغداری با ظرفیت پرورش هفت میلیون قطعه جوجه در هر دوره در استان بوشهر فعالیت میکنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز به میزان پرورش جوجه در هشت ماه امسال اشاره کرد و گفت: در این مدت بیش از ۱۲ میلیون و ۲۳۰ هزار قطعه جوجهریزی گوشتی در مرغداریهای استان انجام شده که مشابه سال گذشته بوده است.
افشین قطبی عنوان کرد: مقدار گوشت مرغ تولیدی در مدت یاد شده حدود ۲۲ هزار تن بوده که به بازار استان عرضه شده است.
وی به توزیع نهادههای دامی در استان بوشهر نیز اشاره و بیان کرد: در هشت ماه امسال مرغداران استان بوشهر ۱۲ هزار و ۶۰۰ تن کنجاله سویا و ۲۵ هزار تن ذرت مورد نیاز خود را از سامانه بازارگاه خریداری کرده اند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ظرفیت تولید تخم مرغ در استان بوشهر را سالانه هزار و ۲۰۰ تن ذکر و اضافه کرد: دومین مرکز تولید تخم مرغ در استان با تولید سه هزار تن در هر دوره طراحی شده و آماده اجر است.