پخش زنده
امروز: -
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه تلاش کردم نقاط ضعف و موانع را برای ایجاد شرکت توسعه صنایع دستی ایران حل و فصل کنم، گفت: دولت قرار نیست در این زمینه کاری انجام دهد بلکه بخش خصوصی باید اقدام کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مریم جلالی در نشست ایجاد شرکت توسعه صنایع دستی ایران گفت: صنایع دستی متنوع و متعدد است و سطح مختلفی دارد و این مجموعه متفاوت که شامل هنرمند، صنعتگر و بازرگان است فقط میتوانیم با عزم جمعی و بخش خصوصی مدیریت کنیم.
او افزود: ما در تولید، حلقه مفقوده داریم، سلیقه یابی و بازاریابی ما مشکل دارد و نظام شبکه سازی را میطلبد.
جلالی با بیان اینکه در سایه یک ویژند ملی باید مشکلات را حل کنیم، گفت: شخصیتهای حقیقی را باید در قالب گروههای حقوقی و سپس در شرکت و نهایتا در قالب کنسرسیوم جمع کنیم.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه چه کسی در صنایع دستی نقش ندارد، گفت: هر آنچه در کشور ما وجود دارد به صنایع دستی مرتبط است حتی وزارت نفت و ایمیدرو هم باید پای کار ما بیاید معتقدیم باید در هیات دولت جلساتمان را برقرار کنیم.
جلالی با بیان اینکه ما به دنبال ایجاد ساختار جدید نیستیم، گفت: دولت دخالتی نخواهد داشت و باید بخش خصوصی را تقویت کنیم. بخش خصوصی ما نقطهای و جزیرهای اقدام میکند چرا نباید یک شبکه باشیم و عناصر ما به هم متصل شود؟
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم چالشهای زیرساختی را دولت حل کند و مرد میدان بخش خصوصی ما باشد و ما ضمن حل و فصل کردن مسائل فناوری و سیاستگذاری و مسائل قانونی، بخش خصوصی را قدرتمند کنیم.
فرزاد اوجانی مدیرکل بازاریابی و تجاری سازی معاونت صنایع دستی نیز گفت: توسعه صنایع دستی در گرو توسعه کسب و کارهای بین المللی است و از طرفی حمایت از بازرگانان و تولیدکنندگان را باید در برداشته باشد.
اوجانی تصریح کرد: ما به عنوان دولت، شرکت توسعه صنایع دستی را باید حمایت کنیم تا منجر به ارتقای کیفیت صنایع دستی متناسب با سلیقه جهانی شود.
مدیرکل بازاریابی و تجاری سازی معاونت صنایع دستی با اشاره به اینکه صنایع دستی به فرهنگ و تمدن ما گره خورده و خیلی از گردشگران به این مسئله علاقهمند هستند، گفت: اگر به دنبال بازارها هستیم باید به کیفیت و برندسازی هم توجه کنیم و این شرکت میتواند در این زمینه مؤثر واقع شود.