پخش زنده
امروز: -
هنرمندان و صنعتگران عرصه صنایع دستی خراسان جنوبی در مراسم اختتامیه نمایشگاه صنایع دستی تجلیل شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، استاندار خراسان جنوبی در اختتامیه ششمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی استان گفت: پارچه بافی مله خوسف، قابلیت جهانی شدن را دارد لذا پرونده این هنرصنعت باید به صورت قابل دفاع در یونسکو طراحی شود تا نتیجه بخش باشد.
جواد قناعت افزود: گردشگری، معدن، کشاورزی و مرز در کنار صنایع دستی از پیشرانهای اقتصادی است و این استان ۹ اثر ثبت جهانی در ۶ موضوع را دارد.
وی گفت: در کنار تأمین زیرساخت ها، میراث فرهنگی هم از پیشرانهای اقتصادی خراسان جنوبی تعریف شده است.
قناعت افزود: نمایشگاههای صنایع دستی خراسان جنوبی تخصصی شده و این نمایشگاه با محوریت هنر دست و سنگ برنامه ریزی شده است.
به گفته وی؛ در نمایشگاه صنایع دستی مشکلات صنعتگران هم بررسی شده و حضور ۲۶ استان کشور را در نمایشگاه امسال قدر میدانیم.
قناعت افزود: این نمایشگاه سراسری فرصتی برای ظهور و بروز صنعتگران و ایجاد بازارهای نو و زمینهای برای تعالی و پیشرفت صنعتگران و استان خراسان جنوبی است.
معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم با اشاره به ششمین نمایشگاه صنایع دستی خراسان جنوبی، عنوان کرد: در این نمایشگاه رنگآمیزی از ۲۶ استان جمع آوری شده و رنگین کمانی از هنر ایرانی به نمایش گذاشته شده است.
مریم جلالی با بیان اینکه صنایع دستی معیشت آفرین و هویت بخش است، افزود: صنایع دستی هنر اجدادی و زیست بوم من است و این خاصیت کویری است.
وی ابراز امیدواری کرد: این نمایشگاهها که یک قدم ما را به رونق اقتصاد و همگرایی نزدیکتر میکند و یک حلقه از زنجیره ارزش است در همه عرصهها از جمله معرفی، تولید، عرضه و فروش موفق شود.
به گفته وی خراسان جنوبی در پهنهای از طبس تا نهبندان میتواند در عرصه جهانی نقش آفرینی کند.
جلالی تأکید کرد: صنایع دستی طی این سالها فراز و فرودهای زیادی طی کرده که امیدواریم به مدد و همکاری مسئولان این صنایع دستی به صنایع زیستی و کاربردی تبدیل شود.
به گفته وی امیدواریم صادرات صنایع دستی در چرخه تولید و ارزش پر رونق شود که ظرفیتهای خراسان جنوبی در این راستا حتماً مثمر است.