پخش زنده
امروز: -
در بستهی پزشکی سلامت امروز با خواص گریپ فروت آشنا شوید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز اصفهان ؛ گریپفروت که در دستهی مرکبات قرار میگیرد، مزهای شیرین و تا حدودی تلخ دارد. این میوه سرشار از مواد مغذی، آنتیاکسیدانهای مختلف و فیبر است و به همین دلیل یکی از سالمترین مرکباتی محسوب میشود که میتوانید بخورید.
تپلها از خواص گریپ فروت غافل نشوند.
این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر است؛ به طوری که یک عدد گریپفروت متوسط حاوی ۲ گرم فیبر است. فیبر موجود در گریپفروت به کند شدن خالی شدن معده و افزایش زمان هضم غذا کمک کرده و در نتیجه، احساس سیری طولانیتری را به دنبال داردمطالعات نشان دادهاند که مصرف گریپفروت قبل از وعدههای غذایی میتواند به کاهش وزن کمک کند.
اگر به فکر سلامت قلبتان هستید گریپ فروت بخورید
استفاده منظم از گریپفروت به عنوان یک محافظ قدرتمند قلب شناخته میشود. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف این میوه میتواند عوامل خطرزای بیماریهای قلبی مانند فشار خون بالا و کلسترول را کاهش دهد. در یک مطالعه، افرادی که به مدت شش هفته سه بار در روز گریپفروت مصرف کردند، شاهد کاهش معنادار فشار خون و سطوح کلسترول خود بودند. این تاثیر به احتمال زیاد به دلیل وجود مواد مغذی مانند پتاسیم در گریپفروت است که برای عملکرد صحیح قلب حیاتی هستند.
اگر سنگ کلیه دارید گریپفروت بخورید
مصرف گریپفروت خطر ابتلا به سنگ کلیه را پایین میآورد اسید سیتریک موجود در گریپفروت ممکن است از طریق خارج کردن کلسیم موجود در کلیهها، در پیشگیری از ابتلا به سنگ کلسیم اگزالات مفید باشد. علاوه بر این اسید سیتریک میتواند PH ادرار را افزایش دهد و محیطی نامناسب را برای شکلگیری سنگ کلیه فراهم کند.
کاهش کلسترول بد با گریپفروت
مطالعات نشان دادهاند که مصرف گریپفروت میتواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) کمک کند. در یک مطالعه، بیمارانی که عمل جراحی بایپس قلبی داشتند و روزانه گریپفروت مصرف کردند، کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول خود را تجربه کردند. این مطالعه نشان داد که گریپفروت میتواند به حفاظت از قلب در برابر بیماریها و سکته کمک کند.
گریپفروت و بهبودی زخم
گریپفروت حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که به بهبودی زخمها و ترمیم بافتهای آسیبدیده کمک میکند. این ویتامین در تسریع فرآیند بهبودی زخمها و ترمیم رگهای خونی جدید نقش دارد.
گریپفروت به عنوان یک میوهی شگفتانگیز با فواید سلامتبخش چندگانه مطرح است. این میوه، که سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است، در تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشار خون و کلسترول، مقابله با التهاب، و پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان نقش دارد.