پخش زنده
امروز: -
نشست مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مدیران عامل شرکتهای توسعهای عضو و مستقر در این سازمان برگزار و بر ضرورت بهرهمندی از ظرفیتهای دانشجویی و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای اسدی معرفی مرکز ترویج و توسعه پارک را فلسفه برگزاری نشست مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با جمعی از مدیران عامل شرکتهای توسعهای دانست و گفت: پارکهای علم و فناوری دانشگاهی با پارکهای علم و فناوری استانی و دستگاهی متفاوت هستند. وی افزود: در پارکهای دانشگاهی علاوه بر حمایت از شرکتها، حمایت از ایدههای فناوران و تیمهای دانشجویی، پایاننامهها و… نیز مورد توجه است و به همین دلیل بهرهمندی از ظرفیتهای دانشجویی و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران ضروری است.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از ایجاد ارتباط و همکاری متقابل میان پارک و شرکتها صحبت کرد و افزود: شرکتهای توسعهای میتوانند در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نقش بزرگی ایفا کنند. اسدی با بیان اینکه تعدادی از محصولات تولید شده توسط شرکتهای توسعهای در دنیا بیرقیب هستند، گفت: در چنین شرایطی باید حضور و فعالیت در بازار سایر کشورها مورد توجه قرار گیرد و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز دیپلماسی دانش بنیان را در دستور کار خود قرار داده است.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با صحبت از دیپلماسی دانش بنیان اظهار داشت: انعقاد تفاهمنامه با پارک علم و فناوری دانشگاه مسکو و تلاش برای اجرایی کردن آن، تهسیلگری و فراهم آوردن امکان حضور شرکتها در کنفرانسها و نمایشگاههای بین المللی، ایجاد تعامل میان پارک و کشورهای همسایه، امکان حضور نمایشگاهی در کشور عراق براساس میزان کشش بازار مقصد و.. از جمله اقداماتی است که در این خصوص صورت گرفته است.
در ادامه مدیر مرکز ترویج و توسعه کسب وکار از تعریف و تدوین الگوی عملکردی مناسب برای مرکز ترویج و توسعه برای شرکتهای توسعهای صحبت کرد و گفت: مرکز ترویج و توسعه کسب وکار در راستای یکپارچه سازی خدمات پارک و ارایه ساختار منسجم از فعالیتهای مرکز نوآوری و کارآفرینی و مرکز رشد و با استفاده از منابع موجود به منظور ایجاد ارزش برای پارک، راه اندازی شده است.وی مهمترین اهداف اجرای این طرح را ترویج فرهنگ کارآفرینی، کمک و حمایت از کسب و کارهای فناور و دانش بنیان در سطح شرکتهای توسعهای، بررسی چگونگی ایجاد ارزش و چگونگی افزایش مزیت رقابتی، اقدام به سازماندهی اطلاعات شرکتهای توسعهای، ارزیابی عملکرد و ایجاد شرایط مناسب برای افزایش درآمدزایی شرکتها برشمرد.
کاظمی با تاکید بر ایجاد تعامل مفید و متقابل میان پارک علم و فناوری و شرکتهای توسعهای گفت: شناسایی ظرفیت و زمینههای همکاری مثمر ثمر و متقابل میان پارک و شرکتهای توسعهای و همچنین شناخت خدمات و حمایتهای ارایه شده برای شرکتهای توسعهای در پارک علم و فناوری چرخه این تعامل مفید را شکل میدهند.مدیر مرکز ترویج و توسعه کسب وکار در تشریح راههای ایجاد تعامل مفید و متقابل میان پارک علم و فناوری و شرکتهای توسعهای اظهار داشت: افزایش درآمدزایی (تغییر طرح کسب و کار)، بازاریابی و توسعه کسب و کار، بین المللی سازی و مسئولیتپذیری اجتماعی به ایجاد تعامل مفید و متقابل میان پارک و شرکتهای توسعهای میانجامد.