استفاده از ظرفیت زکات برای حل معضل کلاسهای تخریبی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: در حال حاضر هزار و ۷۰۰ کلاس درس تخریبی در استان داریم که باید از ظرفیت زکات پرداختی برای حل این معضل استفاده شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیتالله صفایی بوشهری در نشست شورای زکات استان بیان کرد: پرداخت زکات استان بوشهر از سال ۸۹ تا کنون جهش خوبی داشته و از چهار میلیارد به بالای ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان از دیانت مردم و برنامهریزی دقیق مسئولان دارد.
وی با تاکید براینکه طبق ضوابط باید ۶۰ درصد زکات در حوزه عمرانی مصرف شود، اضافه کرد: کارشناسان در تعیین بندهای مصرف زکات، رفع مشکلات مردم یعنی ساخت منزل، پُل، مسجد، حسینیه، مدرسه و ... در اولویت قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: ما در عرصه زکات در ایران جزو استانهای ممتاز هستیم و از ابتدای امسال تا کنون مردم استان بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان زکات دادهاند و این مایه افتخار ماست.
وی افزود: تاکید ما بر این است که وجوه پرداختی مردم در هر منطقه در همان منطقه خرج شود.
آیتالله صفایی بوشهری همچنین گفت: دو پیشنهاد کلیدی در این جلسه مطرح شد، یکی در رابطه با مسئله کارآفرینی با وجوه زکات در هر منطقه شهری و روستایی که جوانان اشتغال ندارند به جایی اینکه این زکات در جای دیگری داده شود، در قالب یک کارگاه تولیدی به جوانها پرداخت شود تا هم اشتغال و هم درآمد پایدار داشته باشند.
وی ادامه داد: پیشنهاد دوم در رابطه با مدیریت ریالی مصرف زکات بود که پیشنهاد کردیم بخشی از این وجوه زکات در گردش قرار گرفته و به شکل قرض به مجموعهها داده تا خودشان یک صندوق قرضالحسنه تولید کرده و به نیازمندان پرداخت شود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر نیز گفت: امسال افق ترسیمی برای دریافت زکات حدود ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۱۱۲ میلیارد تومان تحقق برنامه داشتهایم.
عباس روشن افزود: کمیته امداد بوشهر در ۷ ماهه نخست امسال در زکات کالا با ۱۷۷ درصد تحقق، رتبه نخست کشوری و در زکات واجب هم با ۴۰۸ درصد تحقق، رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.
وی عنوان کرد: موارد مصرف زکات پرداختی مودیان در راستای توانمندسازی مددجویان، معیشت، درمان، تهیه لوازم ضروری نیازمندان، تهیه جهیزیه و خدمات فرهنگی بوده است.