پخش زنده
امروز: -
فرمانده نیروی پدافند هوایی گفت: درمانگاه تخصصی شهدای پدافند ارتش باتجهیزات پیشرفته و۲۰ درمانگاه تخصصی امکاناتی در حد بیمارستان دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرسرتیپ علیرضا صباحیفرد در مراسم افتتاح و بهره برداری از درمانگاه فوق تخصصی شهدای پدافند افزود: این درمانگاه مجهز به ۲۰ درمانگاه تخصصی، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سونوگرافی، درمانگاه قلب و عروق، درمانگاه دیابت و تغذیه، چشم پزشکی، درمانگاه زنان، نورولوژی و طب فیزیکی، درمانگاه گوارش آندسکوپی و کلونوسکوپی، داروخانه آزمایشگاه کلینیک اطفال گوش و حلق و بینی، کلینیک پوست اورژانس و داروخانه است.
وی افزود: شهرک شهید بهشتی به عنوان بزرگترین شهرک سازمانی نیروهای مسلح که جمعیت ۳۵ هزار نفری را در خود جای داده و جمعیت حدود ۱۴۰ هزار نفری محله افسریه و جمعیت کثیر محلههای اطراف مسعودیه والفجر اسلام آباد و ... تا پیش از این تنها یک درمانگاه (قصرفیروزه ۲) کوچک داشت که به دلیل امکانات کم در حد خدمات پزشکی عمومی و داروخانهای مختصر از نظر تامین سرانه درمان کافی نبود که ما را بر آن داشت که درمانگاهی فوق تخصصی با امکاناتی در حد یک بیمارستان راه اندازی کنیم.
فرمانده نیروی پدافند هوایی گفت: در راستای ماموریتهای مردم یاری ارتش این درمانگاه در نزدیکترین موقعیت به در خروجی شهرک شهید بهشتی واقع شده و برای تسهیل دسترسی مردم محلههای همجوار یک ورودی و خروجی جداگانه دارد و هم اینکه از درون برای خانههای سازمانی قابل استفاده باشد.
امیر صباحیفرد افزود: از سال ۱۳۹۷ زمینی به وسعت ۱۴ هزار متر مربع انتخاب و جانمایی و از سال ۱۳۹۸ ساخت ساختمان اصلی به مساحت ۳۳۰۰ متر مربع در سه طبقه به همراه ساختمانهای جانبی به مساحت ۵۵۰ متر مربع به دست متخصصان معاونت مهندسی نپاجا در دستور کار قرار گرفت و در دو سه سال اخیر کار به صورت جدی پیگیری شد تا اینکه این درمانگاه امروز به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به همه گیری کرونا و احتمال تکرار چنین پیش آمدهایی در آینده گفت: براساس پیش بینی اداره بهداشت ناجا، در تمام اتاقهای این درمانگاه محلهای استاندارد برای استفاده از گازهای طبی در نظر گرفته شده تا اگر روزی لازم شد این درمانگاه آمادگی این را داشته باشد که با استفاده از دستگاههای اکسیژن ساز در مواقع بحران، تک تک اتاقها تخت گذاری شده و به یک بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی تبدیل شود.
فرمانده نیروی پدافند هوایی با اشاره به نگاه آینده نگرانه برای شرایط غیر قابل پیش بینی آینده، مواقع بحران افزود: تمام استانداردهای ساختمانی و درمانی؛ تجهیزات گرمایشی سرمایشی، تجهیزات اطفاء حریق، برق اضطراری، اکسیژن ساز قوی پیش بینی شده است.
امیر صباحیفرد با اشاره به استفاده از توان داخلی در ساخت این درمانگاه تخصصی افزود: در مجموع برای ساخت و بهره برداری از این درمانگاه چیزی حدود ۱۲۰ میلیارد تومان و برای تهیه تجهیزات نیز ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است که بهترین و پیشرفتهترین تجهیزات موجود بوده است.
وی گفت: این درمانگاه تخصصی با قابلیت ارائه خدمات درمانی عمومی و تخصصی با ۳۶ پزشک عمومی و متخصص و ۱۳۰ پرستار و ۵۴ پیراپزشک با سایر تخصصها که در مجموع با (۱۲۰ نیروی پایور و ۱۰۰ نیروی وظیفه) آمادگی ارائه خدمات به پرسنل نیروهای مسلح و خانواده محترم آنها و همچنین مردم شریف این منطقه را دارد.
فرمانده نیروی پدافند هوایی افزود: داروخانه و اورژانس این درمانگاه تخصصی به صورت شبانه روزی با دارا بودن سه دستگاه آمبولانس فعالیت میکند و ویزیت بیماران به صورت ۲۴ ساعته انجام میشود.