پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذا و خوراکهای بومی محلی و اصیل ایرانی در بادرود برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزاصفهان؛ دبیر دومین جشنواره غذاهای بومی محلی بادرود گفت: این جشنواره با هدف حمایت از اشتغال خانگی بانوان، معرفی ظرفیتهای گردشگری، احیا و معرفی غذا و خوراکهای سنتی و قدیمی بادرود و ثبت آن در اطلس غذایی کشور برگزار شد.
مجید ذاکری افزود: بیش از ۱۵ آشپز از بانوان شهرها و روستاهای منطقه بادرود بیش از ۴۰ نوع غذا، خوراک و نوشیدنیهای بومی محلی و قدیمی را در این جشنواره به نمایش گذاشتند.
به گفته وی: در این جشنواره غذاها و خوراکهای سنتی مثل دیزی، اشکنه، کوفته، شولی، آش جو و گندم، کاچی، قورمه گوشت و انواع خورشتها با مواد طبیعی و سالم طبخ و معرفی شد.