واحدهای صنعتی، معدنی و تولیدی استان ارزیابی خطر شوند
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در نشستی خواستار ارزیابی خطر واحدهای صنعتی، معدنی و تولیدی شد و بر لزوم اقدامات پیشگیرانه جهت ایمنی واحدها تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ،محمدعلی ملک زاده در نشستی که با حضور دستگاههای متولی حوزه تولید و اشتغال استان و بخش خصوصی برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای تولیدی و صنعتی اظهار داشت: یکی از مهمترین راههای معیشت استان، بخش تولید و صنعت است که تاثیر به سزایی در زندگی مردم دارد.
وی ادامه داد: ایمنی واحدهای تولیدی و رعایت اصول زیست محیطی از موضوعاتی است که برای سلامت جامعه و پایداری صنعت الزامی است.
مدیرکل مدیریت بحران استان افزود: عدم رعایت اصول ایمنی در واحدهای تولیدی بالاخص در شهرکهای صنعتی ضمن بالارفتن احتمال خسارت برای آن واحد، ضریب خطر را برای واحدهای همجوار و حتی مناطق جمعیتی بالا میبرد.
وی خطاب به دستگاههای متولی در این حوزه افزود: با هم افزایی و تبادل اطلاعات و دستور العمل واحدهای مسئول میتوان نظارت دقیق تری بر این حوزه داشت و راهکارهای افزایش ایمنی را پیگیری کرد.
ملک زاده افزود: افزایش ایمنی در این واحدها و مقابله با واحدهای خطر ساز ضمن حفظ سرمایه متولیان صنعت موجب توسعه و افزایش رفاه در سطح جامعه میشود.
در این نشست کارشناسان صنعت معدن تجارت، شرکت شهرک ها، تعاون، کار و امور اجتماعی، شرکت پخش فرآوردههای نفتی، اتاق بازرگانی، آتش نشانی و خدمات ایمنی و... با تشریح دستور العملهای حوزه ایمنی، پیشنهادهای خود را برای افزایش سطح ایمنی در واحدها تشریح کردند.
نوع تولید، همجواری، مواد اولیه و محصول، حمل و نقل، فرآیند تولید، قدمت و استهلاک و آموزش نیروها از مهمترین موضوعاتی بود که در این نشست توسط کارشناسان مطرح شد.