پخش زنده
امروز: -
۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی در خراسان رضوی مجوز گردشگری سلامت را کسب کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این مراکز شامل پنج مرکز دولتی، ۱۶ مرکز خصوصی و ۱۹ مرکز درمانی جراحی محدود و درمانگاه تخصصی است.
دکتر شاپور بدیعی افزود: همچنین ۱۳۱ شرکت گردشگری در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سایت این دانشگاه ثبت شده اند و مجوز فعالیت در حوزه سلامت دارند.
وی گفت: بر اساس آمار سامانه وزارت بهداشت، در ۶ ماه نخست امسال ۳۳ هزار و ۴۴۰ گردشگر سلامت (بیمار غیر ایرانی) به مراکز درمانی مشهد مراجعه کردند که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۲۹ هزار و ۲۹۱ گردشگر بوده، بیش از ۱۴ درصد افزایش داشته است.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از این تعدادگردشگر سلامت، ۱۵ هزار و ۱۷۲ نفر به بیمارستانهای دولتی و ۱۶ هزار و ۵۶۴ نفر به بیمارستانهای خصوصی و بقیه گردشگران سلامت به دیگر مراکز درمانی، درمانگاهها و کلینیکها مراجعه کردهاند.
دکتر شاپور بدیعی گفت: بیشترین گردشگران سلامت امسال به ترتیب از کشورهای عراق، افغانستان، ترکمنستان و تاجیکستان بوده اند.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیشترین خدمات درمانی که گردشگران سلامت از آنها بهرهمند شدند خدمات زنان و نازایی، قلب و عروق، چشم و بینایی و زیبایی بوده است
وی درآمد حاصل از گردشگری سلامت در ۶ ماهه نخست امسال را در بیمارستانهای دولتی، خصوصی و مراکز درمانی، درمانگاهها و کلینیکهای خراسان رضوی سه هزار و ۹۳۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال اعلام کرد در حالی که در مدت مشابه پارسال این درآمد هزار و ۹۷۴ میلیارد و ۲۴۴ میلیون ریال بوده است.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بین المللی تعاملات توانسته است رتبه خوبی بدست آورد که موضوع گردشگری سلامت هم با توجه به تلاشهای حوزه معاونت درمان و مدیریت گردشگری سلامت و هماهنگی و همکاری بیمارستانها در این امر بسیار تأثیرگذار بوده است.
بیش از دو سوم از جمعیت ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.